Ακολουθήστε μας

Νέα

Με αυτούς έρχεται η Ξάνθη

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των play out.

Μετά το πέρας των ασκήσεων ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για τον Σαβββατιάτικο αγώνα με την Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης (19:30). .

Αναλυτικά η αποστολή:

Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή