Ακολουθήστε μας

Νέα

Mε απουσίες αλλά και….νέο αίμα η σημερινή (14/7) προπόνηση (Φωτορεπορτάζ Lamiara.gr)

Tην προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ο ΠΑΣ Λαμία.

Ρεπορτάζ / Φωτορεπορτάζ: Νίκος Μώκος – Lamiara.gr

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το ερχόμενο Σάββατο στη Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα.

Ο Γιώργος Πετράκης θέλει να να δει την ομάδα του να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να έχει αρκετές αλλαγές και για τις δύο ομάδες.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν το παρόν οι Λουκάς Βύντρα, Ντάνι Μπεχαράνο και Ελίνι Δημούτσος. Οι δύο πρώτοι πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι του Σαββάτου αφού είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι “τράβηξαν κουπί” φέτος με αρκετές συμμετοχές και θα αποτελέσουν μέρος του ροτέισον του Γιώργου Πετράκη ενώ ο τελευταίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτός στον αγώνα της Τρίπολης.

Ατομικά προπονήθηκε ο Νιάσε ο οποίος επίσης είναι αμφίβολος ενώ θεραπεία έκαναν ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα και ο Ανέστης Βλαχομήτρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και δύο νέα παιδιά από την Κ19 του Συλλόγου. Πρόκειται για τους Νίκο Κουδουνά και Νίκο Τσώκο οι οποίοι κλήθηκα από το τεχνικό επιτελείο στην προπόνηση βγάζοντας μάλιστα ολόκληρο το πρόγραμμα παρότι απείχαν από τις ομαδικές προπονήσεις για περισσότερους από 3 μήνες

Στη Νέα Άμπλιανη βρέθηκ και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή