Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Με τα γνωστά προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Published

on

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λαμία συνέχισε ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην των δύο γνωστών που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα με τους Σιόντη και Οικονομόπουλο.

Σύμμαχος για τους Γιαννιώτες είναι πλέον και ο καιρός που το τελευταίο δεκαήμερο είναι ανοιξιάτικος και επιτρέπει να γίνονται οι προπονήσεις με λίγο καλύτερες γηπεδικές συνθήκες. Επίσης ο καιρός έχει επιτρέψει να γίνουν και κάποιες απαραίτητες εργασίες στους «Ζωσιμάδες» για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα το γήπεδο το άλλο Σάββατο που θα γίνει ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση και ακολούθησαν ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, παιχνίδια μετάβασης και υποομαδική τακτική.

Πηγή: Super-fm.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Aud | Διπλό Μαρκάρισμα: Τα τελευταία νέα της Athens Kallithea από τον Ανδρέα Σερεβέτα

serevetas-lamiapolis

Στην εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4/4 ο δημοσιογράφος της Cosmote Tv Ανδρέας Σεεβέτας, μεταφέροντας όλα τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Αthens Kallithea πριν τον αυριανό τελικό παραμονής με τον ΠΑΣ Λαμία!

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή