



Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Έφερε στην Ελλάδα τον Λέο Αντράντε ο ΠΑΣ Λαμία!
Τον Βραζιλιάνο υψηλόσωμο (1,91) αμυντικό Λέο Αντράντε έφερε στην Ελλάδα ο ΠΑΣ Λαμία για να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας της επόμενης σεζόν.
O μεταγραφικός σχεδιασμός των κυανόλευκων που βρίσκεται σε εξέλιξη προχωρά με πυρετώδεις ρυθμούς, με τον νέο τεχνικό Μαρίνο Σατσιά να έχει κάνει τις εισηγήσεις του αναζητώντας ποδοσφαιριστές, τα χαρακτηριστικά των οποίων ταιριάζουν στα δικά του θέλω.
Έτσι λοιπόν κατέληξε στην περίπτωση του 26χρονου αμυντικού Λέο Αντράντε. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρωσία με την Κίμκι (αναδείχθηκε πρωταθλήτρια) ενώ παλαιότερα φορούσε τη φανέλα της Μαρίτιμο για 3 σεζόν. Έχει καταγωγή από τη Βραζιλία, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Κορίτιμπα και ανήκει στο γραφείο μάνατζερ με το οποίο συνεργάζεται ο Γκουστάβο Μαντούκα!
Σατσιάς και Μαντούκα γνωρίζονται αρκετά καλά από τη κοινή τους παρουσία στο ΑΠΟΕΛ (ο Μαντούκα μάλιστα έχει τα δικαιώματα του υιού του Μαρίνου Σατσιά, Γιάννη) και έτσι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της μεταγραφής αυτής.
Ο Αντράντε πέρασε από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Λαμία!
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (18.04.1998) Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Leonardo de Andrade Silva, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με την ομάδα της Χίμκι με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές.
Ο Andrade ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του στην Coritiba, ενώ το 2019 μετακόμισε στην Πορτογαλία και εντάχθηκε στη Marítimo.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας


Τον γνώριμο δρόμο προς τη Λαμία ακολουθεί ξανά ο 17χρονος αμυντικός Γιάννης Ντούβας, καθώς επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Αστέρα Σταυρού.
Το… δρομολόγιο του Γενάρη Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία φαίνεται πως ολοκληρώνεται, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να επανεντάσσεται στο σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε, μετά τους Γιάννη Λάππα και Γιώργο Τσόφλιο.
Την μεταγραφή αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκαρισμα» της Δευτέρας 12/1, τονίζοντας πως ο αμυντικός έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις και απομένει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3



















