



Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας ο Ενκολολό
Ο Μπενί Ενκολολό αφήνει την Central Coast Marines όχι για την Ελλάδα και τη Λαμία, αλλά για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
Παρελθόν από τους πρωταθλητές Αυστραλίας ο Μπενί Ενκολολό, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.
Όπως έκανε γνωστό η πρώην πλέον ομάδα του, η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας πιθανότατα για λογαριασμό της Al-Orobah!
Κάπως έτσι φαίνεται πως η Λαμία στρέφει ήδη αλλού τα ραντάρ της για την ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.
Ο προπονητής των Mariners Nick Montgomery εύχεται στον Nkololo καλή συνέχεια και τον ευχαριστεί για τον χρόνο που πέρασε στην Central Coas:
«Ο Μπένι ήταν ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που βοήθησε τον σύλλογο και πάντα θα θυμάται θετικά το πέρασμά του στην Αυστραλία και στους Central Coast Mariners. Την εποχή που υπογράψαμε τον Μπένι, βρισκόταν σε δύσκολη στιγμή στην καριέρα του και δεν εκπλήρωνε τις τεράστιες δυνατότητες που είχε», είπε ο Μοντγκόμερι.
«Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να αμφισβητήσει τον αντίκτυπο και την ποιότητα που έδειξε κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην Central Coast και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία μας την περασμένη σεζόν.
«Με την επιθυμία του Beni να είναι πιο κοντά στην οικογένεια στη Γαλλία, δεν επρόκειτο να σταθώ εμπόδιο στο δρόμο του και μετά από πολλές προσφορές και προτάσεις, ο Beni ένιωσε ότι ήταν η ώρα να προχωρήσει. Φεύγει με την ευλογία μου και ευχόμαστε όλοι σε αυτόν και την οικογένειά του να είναι καλά για το μέλλον του».
Ο Nkololo ευχαριστεί όλους στην οικογένεια Mariners για τις δύο τελευταίες σεζόν και τους εύχεται τα καλύτερα:
«Ευχαριστώ τον Monty, τον Sergio και όλο το προσωπικό που με βοήθησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στο Mariners. Ευχαριστώ τους απίστευτους συμπαίκτες μου που ήταν καταπληκτικό να συνεργάζομαι καθημερινά και ευχαριστώ τους οπαδούς που κάνουν την Central Coast ξεχωριστή», είπε ο Nkololo.
«Οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν καταπληκτικές, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χρόνο μου με τους Mariners. Γνώρισα πολλούς φανταστικούς ανθρώπους που έκαναν την Ακτή να νιώθει σαν στο σπίτι της και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της A-League ήταν ο τέλειος τρόπος για να τελειώσω τον χρόνο μου με τον σύλλογο. Αποχαιρετώ την οικογένεια των Mariners και σας ευχαριστώ.”
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα


Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.
Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος
Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.
Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.
Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.
Άαρον Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος
Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.
Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”
-
Στα άκρα Λαμία και Σαράνοφ – Το CAS επιδικάζει 55.000 ευρώ στον Σέρβο τερματοφύλακα