Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Λαμία και Πανσερραϊκός για Σάλαζαρ


Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο ΠΑΣ Λαμία και ο Πανσερραϊκός έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον εξτρέμ του Ιωνικού Σάλαζαρ.
Πιο συγκεκριμένα το Sportime αναφέρει ότι οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν δικό τους τον εξτρέμ του Ιωνικού, Χουάν Καμίλο Σάλαζαρ.
Πρόκειται για Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στα αριστερά της επίθεσης αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά. Φέτος με την ομάδα της Νίκαιας είχε 17 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.
Τελευταίο του παιχνίδι με τους Νικαιώτες στην εντός έδρας νίκη με 5-1 επί των Χανίων όταν και τραυματίστηκε σοβαρά, με το μέγεθος του τραυματισμού του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό!
Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportime:
Τρεις μεταγραφές έχει κάνει ο Πανσερραϊκός και οι δύο είναι για τα «φτερά» της επίθεσής του. Λογικό από τη στιγμή που έφυγαν αρκετοί. Θα πάρει και άλλον εξτρέμ και ο Σάλαζαρ είναι ψηλά στη λίστα του. Έχουν γίνει και σχετικές επαφές. Ωστόσο, δεν παίζει μόνος του. Πρόταση στον πρώην παίκτη του Ιωνικού έχει καταθέσει και η Λαμία για συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στις 150.000 στη διετία. Ο παίκτης ακόμη δεν έχει απαντήσει.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα


Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.
Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος
Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.
Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.
Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.
Άαρον Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος
Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.
Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος