Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Ταραγόνα ο Μούλα!

Published

on

Μετά τον Ματίας Ακούνια ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία, σειρά φαίνεται πως παίρνει και ο Άλεξ Μούλα!

Ο Ισπανός εξτρέμ δεν φαίνεται πως υπολογίζεται μιας και δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα το πρώτο εξάμηνο του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να εξετάζει τις επλογές του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, πέρα από την Μάλαγα, η οποία αποτελεί πάντα επιλογή για τον ίδιο λόγω του παρελθόντος του, υπάρχει ενδιαφέρον και από ακόμη μία ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσσου!

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως η Ταραγόνα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μούλα, προκειμένου να συνεργαστούν οι δύο πλευρές!

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα!

 

Η Ταραγόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πρώτο γκρουπ της 3ης εθνικής κατηγορίας και διεκδικεί την άνοδο!

Μοναδικό πρόβλημα για την εν λόγω μεταγραφή, είναι ο περιορισμός των κινήσεων της ομάδας, κάτι για το οποίο υπάρχει λύση, “κατεβάζοντας” έναν τερματοφύλακα στη 2η ομάδα για να υπάρξει χώρος για τον Ισπανό!

 

Το αινιγματικό Post του ποδοσφαιριστή!

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Ισπανός προχώρησε σε ένα αινιγματικό ποστ στο Ινσταγκραμ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία σε ασπρόμαυρο, συνοδεύοντας την με το μήνυμα “Τα καλύτερα έρχονται”

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Mula (@alexmula7)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή