Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: “Σε συζητήσεις με τον Μπιλάλ ο ΠΑΣ Λαμία”

Έτοιμος να φέρει ξανά στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε όσο αγωνίστηκε με τις ακαδημίες του Παναθηναικού είναι ο ΠΑΣ Λαμία και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπιλάλ Μαζχάρ!

Ο 20χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 2003 και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος στη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού. Σε αυτό το διάστημα μέτρησε 43 εμφανίσεις και πέτυχε 11 γκολ. Πριν από αυτή την πορεία, είχε εντυπωσιακές επιδόσεις στα πρωταθλήματα υποδομών. Στη σεζόν 2021/22, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League Κ19 με 21 γκολ, βοηθώντας τους «πράσινους» να κατακτήσουν τον τίτλο. Την επόμενη χρονιά, στο UEFA Youth League, ξεχώρισε ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, σημειώνοντας 9 γκολ σε μόλις 4 αγώνες.

Ο Μπιλάλ εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε ηλικία 16 ετών και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο έληξε το περασμένο καλοκαίρι. Ως ελεύθερος παίκτης, αλλά και έχοντας την εμπειρία του 4ου Ολυμπιονίκη με την εθνική Αιγύπτου στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με εξαιρετικές εμφανίσεις, είχε την ευκαιρία να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αρχικά, υπέγραψε στην Κόμο και στις 30 Αυγούστου μετέβη στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Εστρέλα Αμαδόρα. Παρά το γεγονός ότι κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή εκεί, πλέον αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΣ Λαμία για παραμονή στη Super League!

Το όνομά του έφερε πρώτος στο προσκήνιο ο δημοσιογράφος Γιώργος Μανταίος νωρίτερα σήμερα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή Φουρτάδο στη Κράσνονταρ ο ΠΑΣ Λαμία!

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία θα αποτελέσει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Γκουστάβο Φουρτάδο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να εξαργυρώνει την εξαιρετική του φετινή σεζόν με μία σημαντική μεταγραφή. Μια μεταγραφή που θα αποφέρει και ένα πολύ μεγάλο οικονομικό όφελος στην ομάδα η οποία θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το μεγαλύτερο που έχει μπει ποτέ από πώληση ποδοσφαιριστή!


H ανακοίνωση:

Παίκτης της Κράσνονταρ από την επόμενη σεζόν θα γίνει ο Gustavo Furtado.

Η Λαμία και η Κράσνονταρ ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Gustavo Furtado. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στους μαυροπράσινους στο τέλος της σεζόν, καθώς υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2025.

Του ευχόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή