Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μετακομίζει Λιβαδειά ο Μπιανκόνι – Προφορική συμφωνία με Χανιά ο Βασιλόγιαννης!

Ανατροπή παρουσιάζεται όπως φαίνεται στη μεταγραφή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στα Χανιά. Με τις ευλογίες του ατζέντη του, Βασίλη Αμανατίδη ο ποδοσφαιριστής οδηγείται στον Λεβαδειακό.

Ως εκ τούτου, μια μεταγραφή που φαινόταν ως πολύ πιθανή με δεδομένο βέβαια ότι η σχέση με τον ατζέντη του αποτελούσε εκ των προτέρων “ζήτημα”, χαλά όπως φαίνεται για τα Χανιά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τις ευλογίες ενός ανθρώπου που πέρασε μεταξύ άλλων και από την ομάδα των Χανίων καταλήγει στην ανταγωνιστική ομάδα του Λεβαδειακού. Μένει να πιστοποιηθεί αυτή η εξέλιξη, αν και μπορεί να θεωρείται σε κάθε περίπτωση βέβαιη.

Από την άλλη πλευρά ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο της Παναχαϊκής, ο Αντρέας Βασιλόγιαννης, φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τα Χανιά για να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήσει με τα Χανιά και αναμένεται άμεσα στην πόλη προκειμένου να τα βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν. Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη, ο Βασιλόγιαννης θα γίνει ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ζιούλη που συνεχίζει στα Χανιά από τη Λαμία ενώ θα επιστρέψει στα Χανιά μετά τη σεζόν 2013-14 όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΧ, έχοντας τότε 37 συμμετοχές και 1 γκολ και αν μη τι άλλο ήταν από τους καλύτερους παίκτες εκείνης της ομάδας.

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Αντίπαλοι: Πάνοπλος στη Λαμία ο Βόλος

Η αποστολή του Βόλου για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι στην πόλη της Φθιώτιδας

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (23/4, 18.00) για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.

Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Σούντγκρεν, Μύγας, Κάτσικας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Χέρμανσον, Φερράρι, Ντε Καμπς, Τσοκάνης, Σκραμπ, Κόμπα, Μπερναντού, Ασεχνούν, Χουάνπι, Λάμπρου, Νάτσο Χιλ, Κόντε, Κόζστα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή