Play Out
Να κλείσει τη χρονιά σπίτι της όπως της αρμόζει / ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ (19:30)


Ενώ η Λαμία πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία με την ισοπαλία που πήρε στο Περιστέρι το Σάββατο του Λαζάρου, ο ΟΦΗ συνεχίζει τη μάχη του.
Η ομάδα της Κρήτης έχει την τύχη της στα χέρια της, αφού είναι πάνω από Παναιτωλικό και ΑΕΛ. Το παιχνίδι του ΟΦΗ στη Λαμία είναι κομβικό, αφού ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική η μεγάλη μάχη με τον Παναιτωλικό.
Οι δύο ομάδες έχουν την καλύτερη συγκομιδή στα Playouts, από εννέα βαθμούς η κάθε μια και είναι οι δύο από τις τρεις αήττητες ομάδες.
Η Λαμία
Η Λαμία έδωσε μεγάλη μάχη όλη τη σεζόν για την παραμονή της και την κατάφερε με την ισοπαλία 0-0 που πήρε στο Περιστέρι στις 24 Απριλίου, το τελευταίο της δηλαδή παιχνίδι. Τώρα στα δύο τελευταία παιχνίδια θα παίξει για πρώτη φορά χωρίς άγχος.
Η Λαμία είναι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια, και μάζεψε 13 βαθμούς. Ισοφάρισε το ρεκόρ της στην κατηγορία, αφού είχε μείνει αήττητη πάλι σε επτά από τον Οκτώβρη ως τον Δεκέμβρη του 2017.
Τελικά η Λαμία πανηγύρισε την παραμονή της εκτός έδρας, εκεί που τελικά έκανε την μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Και αυτό γιατί στην έδρα της είχε πολλές απώλειες.
Και τα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα της τελείωσαν ισόπαλα. Είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στα εννέα πρώτα είχε έξι ήττες!
Ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ μπήκε προτελευταίος στα Playouts, αλλά με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες βρίσκεται πλέον σε καλύτερη μοίρα από τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ.
Έκανε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα Playouts, αφού έκλεισε την κανονική περίοδο με 10 διαδοχικές ήττες. Είναι δηλαδή αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Κράτησε το «μηδέν» στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια, αφού είχε δεχτεί γκολ και στα 10 προηγούμενα.
Νίκησε στη Λάρισα σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στη σεζόν, αφού είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες 0-0 στο Βόλο και τη Ριζούπολη. Είχε να νικήσει εκτός έδρας από τις 12 Δεκεμβρίου 2020, πάλι στο Αλκαζάρ!
Κράτησε το «μηδέν» στα τρία τελευταία παιχνίδια, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του στην κατηγορία. Αν δεν δεχτεί και στη Λαμία θα είναι η πρώτη φορά, που θα το έχει κάνει σε τέσσερα παιχνίδια.
Μεταξύ τους
Ο ΟΦΗ νίκησε δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τη Λαμία, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες στην ιστορία τους. Η περσινή νίκη την 1ηΜαρτίου 2020 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, του είχε δώσει το εισιτήριο για τα Playoffs και την Ευρώπη.
Και τα έξι παιχνίδια τους στην κατηγορία έχουν τουλάχιστον από δύο γκολ το καθένα.
Τρία διαφορετικά αποτελέσματα έχουν οι δύο ομάδες στη Λαμία. Ωστόσο και στα τρία παιχνίδια έχει προηγηθεί η ομάδα του ΟΦΗ.
Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 2
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΟΦΗ: 3
Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΟΦΗ: 1
Στην κανονική διάρκεια
20.09.2020: Λαμία – ΟΦΗ 1-2
(90’ πέναλτι Ρόμανιτς – 35’ αυτογκόλ Βύντρα, 72’ κεφαλιά Σαρντινέρο)
07.01.2021: ΟΦΗ – Λαμία 2-0
(34’ πέναλτι Στάικος, 85’ σουτ Βαφέας)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Δύο τερματοφύλακες από τη Λαμία στους «αιώνιους»: Μια ιστορική στιγμή για το φθιωτικό ποδόσφαιρο
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Γυναικεία Ομάδα: Πρεμιέρα εκτός έδρας με Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων / Το πλήρες πρόγραμμα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία