

Ντάσιος στο Τρίο Μπελκάντο: “Θα δούμε ανοικτό παιχνίδι την Κυριακή – Άλλαξε την εικόνα της Λαμίας ο Γρηγορίου” (vid)
-




Vid | Παπανικολάου: Δικαιούμασταν τη νίκη – Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά
-






Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Vid | Αλλοίωση αποτελέσματος με σφραγίδα Πέτσα
-






Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
Στο “Τρίο Μπελκάντο” και τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Ντάσιος.
Ο πρώην πλέον αμυντικός ήταν ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για το παιχνίδι των δύο κυανόλευκων την προσεχή Κυριακή αλλά όχι μόνο για αυτά.
Μίλησε στο “Τρίο” του Ράδιο Λαμία για την φετινή πορεία των δύο ομάδων, θυμήθηκε το πέρασμά του από την Λαμία στην οποία όπως τόνισε έχει αρκετούς φίλους, ενώ σχολίασε το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού με επιρροές από την “γερμανική σχολή” του ποδοσφαίρου το οποίο έχει υιοθετήσει τα τελευταία δυο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Έπλεξε το εγκώμιο του μικρού, Αλέξανδρου Λώλη τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά από την θητεία του ως διευθυντής ποδοσφαίρου στους Ηπειρώτες τονίζοντας πως πρόκειται ίσως για το next big thing του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον Χρήστο Τζόλη και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία.
Με αφορμή τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές μάλιστα, μίλησε για το γενικότερο πρόβλημα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αξιοποιήσει τα ταλέντα της με τον σωστό τρόπο όντας βέβαιος πως καμία ομάδα δεν πρόκειται να ακολουθήσει πιστά ένα πλάνο βασισμένο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές διότι δεν υπάρχει υπομονή.
Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον προπονητή της ομάδας μας, τον Μιχάλη Γρηγορίου τον οποίο έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό προπονητή και τυχερή την Λαμία που τον έχει στον πάγκο της.
Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γιώργου Ντάσιου στους Νίκο Μώκο, Πάνο Κατσώνη και Λάμπρο Αρναούτογλου στο Ράδιο Λαμία από το 30:50 έως το 48:45
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Offs
Play Off Stoiximan Super League: Τι κάνουν οι έξι ομάδες στις φετινές εμβόλιμες αγωνιστικές
Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μετρούν το απόλυτο όταν αγωνίζονται μεσοβδόμαδα για την Stoiximan Super League, η ΑΕΚ άφησε βαθμούς μόνο στις Σέρρες, ο Ολυμπιακός κέρδισε τα μισά του αντίστοιχα παιχνίδια, ο Αρης κανένα και η Λαμία γνώρισε μόνο μία ήττα.


Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μετρούν το απόλυτο όταν αγωνίζονται μεσοβδόμαδα για την Stoiximan Super League, η ΑΕΚ άφησε βαθμούς μόνο στις Σέρρες, ο Ολυμπιακός κέρδισε τα μισά του αντίστοιχα παιχνίδια, ο Αρης κανένα και η Λαμία γνώρισε μόνο μία ήττα.
Με την 3η αγωνιστική των Play Off θα συνεχιστεί αύριο (3/4) η δράση στη Stoiximan Super League, όπου Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ θα υποδεχθούν ΑΕΚ, Αρη και Λαμία αντίστοιχα.
Ετσι θα έχουμε την πρώτη «σφήνα» στο μίνι πρωτάθλημα που έπεται της κανονικής διάρκειας και για 5η φορά στη σεζόν οι ομάδες του group θα παίξουν μεσοβδόμαδα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως στις προηγούμενες είχαν αμέσως πριν ή μετά εκ νέου αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Πάντως ως όρος «εμβόλιμη», η ονομασία δηλαδή, παραμένει και ας δούμε τα πεπραγμένα των έξι clubs όταν κλήθηκαν να παίξουν τότε.
Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι μόνοι που μετρούν το απόλυτο (4χ4), η ΑΕΚ «άφησε» βαθμούς μόνο στις Σέρρες και κέρδισε τα άλλα τρία παιχνίδια της, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Λαμία και έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο.
Ο Αρης αντίθετα όχι μόνο δεν έχει κερδίσει με ανάλογο status quo αλλά γνώρισε τρεις ήττες και δεν έχασε μόνο στο «Αθανάσιος Διάκος» από τη Λαμία, που από την πλευρά της σε εμβόλιμη ηττήθηκε μόνο στο Περιστέρι και σε ένα παιχνίδι όπου λίγο πριν την έναρξή του εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία της στο Top-6.
Τα αποτελέσματά τους στις μέχρι στιγμής «εμβόλιμες» της σεζόν
Τετάρτη-Πέμπτη 27-28/9
Ολυμπιακός-Αρης 4-1
ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0
ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-4
Κηφισιά-Λαμία 1-1
Τετάρτη-Πέμπτη 20-21/12
Αρης-Λαμία 2-2
Βόλος-Παναθηναϊκός 0-3
Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 2-2
Κηφισιά-ΠΑΟΚ 0-6
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-0
Τετάρτη-Πέμπτη 3-4/1
Αστέρας Τρίπολης-Αρης 3-2
Λαμία-Ολυμπιακός 1-0
ΑΕΚ-Βόλος 3-0
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Τετάρτη 28/2
Ατρόμητος-Λαμία 3-1
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-2
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
Παναθηναϊκός-Αρης 2-0
Η βαθμολογία (4 αγώνες)
Παναθηναϊκός 12 (4-0-0)
ΠΑΟΚ 12 (4-0-0)
ΑΕΚ 10 (3-1-0)
Ολυμπιακός 7 (2-1-1)
Λαμία 5 (1-2-1)
Αρης 1 (0-1-3)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-






Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-






Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία







