Μεταγραφές
Νταβίντ Σιμόν: “Ευχαριστώ από καρδιάς – Έτοιμος να ζήσω μια νέα περιπέτεια”


Mιλώντας στο προφίλ της Ισπανικής σελίδας elnuevoinsular που ασχολείται με θέματα κυρίως της Λας Πάλμας, ο Nταβίντ Σιμόν αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, τον κόσμο και την πόλη επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Λαμία.
Αρχικά ο 33χρονος ακραίος μπακ έστειλε ένα βίντεο στη σελίδα λέγοντας μεταξύ άλλων:
“Γεια σας, έφτιαξα αυτό το βίντεο για να σας αποχαιρετήσω, σας ευχαριστώ πολύ για όλα, νιώθω πολύ αγαπητός εδώ στο σύλλογο, στην πόλη, κάθε μέρα, ακόμα και περισσότερο. Είναι κρίμα αλλά, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θα ζήσω μια νέα περιπέτεια. Ξέρετε ότι θα μου λείψετε από καρδιάς, σας ευχαριστώ για όλα. Αντίο!”
Η άφιξη του στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να περάσει τα απαραίτητα τεστ και να ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λίγο αργότερα η ίδια ιστοσελίδα με story επιβεβαίωσε μέσω του δημοσιογράφου, Saajan Garcia ότι ο Νταβίντ Σιμόν συνεχίζει στην Λαμία εκεί όπου θα βρει έναν παλιό γνώριμό του από την Λας Πάλμας, τον Γκουστάβο Τάιρον!


΄Πάντως ο Νταβίντ Σιμόν αποχαιρέτησε και την Καρταχένα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες, γράφοντας χαρακτηριστικά:
“Ευχαριστώ πολύ Καρταχένα, για πάντα ένας από εσάς. Πήρα απίστευτη αγάπη από τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα. Πάντα ευγνώμων!”
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!


Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.
Ο 25χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.
Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics & Vids | 12ος παίκτης από την αρχή ως το φινάλε!
-




Γυναικεία ομάδα: Εκτός έδρας νίκη για τις κυανόλευκες
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο του ΠΑΣ Λαμία – Παρών ο Δήμαρχος Λαμιέων
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Αλλοίωση αποτελέσματος με σφραγίδα Πέτσα
-




Εντός έδρας στραβοπάτημα / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Συνάντηση με άρωμα παλιάς Λαμίας στο παιχνίδι της Αγιάς
-




Στον “αέρα” η έδρα του Ανθούπολη – ΠΑΣ Λαμία!
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος”
-




Την καταδίκασαν στη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα / Ανθούπολη – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Ο Τασιόπουλος στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία / Μπήκε και 4ος διαιτητής
-




Με το βλέμμα στην κορυφή: Η Λαμία υποδέχεται την Αναγέννηση Σχηματαρίου















