Μεταγραφές
Νταβίντ Σιμόν: “Ευχαριστώ από καρδιάς – Έτοιμος να ζήσω μια νέα περιπέτεια”


Mιλώντας στο προφίλ της Ισπανικής σελίδας elnuevoinsular που ασχολείται με θέματα κυρίως της Λας Πάλμας, ο Nταβίντ Σιμόν αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, τον κόσμο και την πόλη επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Λαμία.
Αρχικά ο 33χρονος ακραίος μπακ έστειλε ένα βίντεο στη σελίδα λέγοντας μεταξύ άλλων:
“Γεια σας, έφτιαξα αυτό το βίντεο για να σας αποχαιρετήσω, σας ευχαριστώ πολύ για όλα, νιώθω πολύ αγαπητός εδώ στο σύλλογο, στην πόλη, κάθε μέρα, ακόμα και περισσότερο. Είναι κρίμα αλλά, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θα ζήσω μια νέα περιπέτεια. Ξέρετε ότι θα μου λείψετε από καρδιάς, σας ευχαριστώ για όλα. Αντίο!”
Η άφιξη του στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για να περάσει τα απαραίτητα τεστ και να ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λίγο αργότερα η ίδια ιστοσελίδα με story επιβεβαίωσε μέσω του δημοσιογράφου, Saajan Garcia ότι ο Νταβίντ Σιμόν συνεχίζει στην Λαμία εκεί όπου θα βρει έναν παλιό γνώριμό του από την Λας Πάλμας, τον Γκουστάβο Τάιρον!


΄Πάντως ο Νταβίντ Σιμόν αποχαιρέτησε και την Καρταχένα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χθες, γράφοντας χαρακτηριστικά:
“Ευχαριστώ πολύ Καρταχένα, για πάντα ένας από εσάς. Πήρα απίστευτη αγάπη από τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα. Πάντα ευγνώμων!”
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Συνχίζει στην ΑΕ Ευόσμου ο Σαρρής


Μία ακόμη αποχώρηση νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία έγινε γνωστή σε συνέχεια του ρεπορτάζ περί 3 άμεσων αποχωρήσεων από το ροστερ των κυανόλευκων
Ο λόγος για τον Μιχάλη Σαρρή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, στην Α.Ε Ευόσμου.
Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και αυτή στη Γ’ Εθνική, με τον νεαρό στόπερ να αφήνει τη Λαμία για να διεκδικήσει καλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Α.Ε Ευόσμου.
Εκτός από τον ΠΑΣ, ο Σαρρής έχει αγωνιστεί στις υποδομές της ΑΕΚ αλλά και του Ατρομήτου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”: Χρονικό «παράθυρο» για ουσιαστικές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




Ανώτερος αλλά άσφαιρος / ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών 0-0
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Έτσι θα δείτε το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού / Τα εισιτήρια του αγώνα
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία




















