Ακολουθήστε μας

Play Out

Ντέλετιτς – Βασιλακάκης: Οι Mr Play Out! / Ρεκόρ καριέρας ο “Ντέλε”

Published

on

Η Λαμία έχει μαζέψει ήδη επτά βαθμούς στα τρία της παιχνίδια σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, τους περισσότερους μαζί με την ΑΕΛ, έχει την καλύτερη επίθεση με έξι γκολ και απέχει ένα βήμα από την παραμονή στην κατηγορία για μια ακόμη σεζόν.

Αυτή τη συγκομιδή την οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Μίλος Ντέλετιτς. Και αυτό γιατί από τα έξι γκολ έχει βάλει τα τρία και έχει δώσει τις ασίστ στα άλλα τρία! Έχει δηλαδή συμμετοχή σε όλα τα γκολ της Λαμίας στα Playouts.

 

Αλλά δεν είναι μόνο ο Ντέλε! Στο ίδιο μήκος κύματος βαδίζει και ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο 31χρονος μέσος, έχει αφήσει πίσω του τον πρώτο γύρο, έχει ανεβάσει στροφές και μαζί με τον Ντέλετιτς εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές των play out για την Λαμία.

Ο Βασιλακάκης άνοιξε τον δρόμο για το εύκολο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια πέρασμα από το Αγρίνιο με 0-3 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ, ενώ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα ήταν αυτός που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έβγαλε την κάθετη για το νικητήριο γκολ του Ντέλετιτς.

 

Η πιο παραγωγική σεζόν του Ντέλετιτς!


 

Από εκεί και έπειτα η φετινή σεζόν, που ακόμη έχει 4 στροφές, αποτελεί ήδη την πιο παραγωγική για τον Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ μέτρα ήδη 6 γκολ και 4 ασίστ με τα κυανόλευκα, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε!

Εκτός από την συμμετοχή στα 6 γκολ της Λαμίας στα play out, αν υπολογίσουμε και το τελευταίο γκολ στην κανονική διάρκεια, που ήταν μάλιστα και το νικητήριο στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, ο Ντέλετιτς έχει πετύχει ή δημιουργήσει και τα επτά τελευταία γκολ της ομάδας του.

Θα μπορούσε μάλιστα να τα έχει κάνει και οκτώ, αν στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Ατρόμητο (0-0) δεν του απέκρουε το πέναλτι ο Μανδάς!

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο

Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.

Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή