Ακολουθήστε μας

Match Center

Ο Αραβίδης σκόραρε δις, ο Άρης “έκλεψε” το “Χ” / ΠΑΣ Λαμία – Άρης 2-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που είχε 4 γκολ, ένταση και καλό ρυθμό ειδικά στο 2ο ημίχρονο η Λαμία λίγο έλειψε να πάρει νίκη με σκορ απέναντι στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε 5 λεπτά!

Play Off ήταν και πάνε! Η Λαμία αν και έπαιξε με στόχο τη νίκη απέναντι στον Άρη, αν και βρήκε δύο γκολ από το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα τον Χρήστο Αραβίδη, αν και προηγήθηκε, τελικά είδε τον Άρη να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΔΑΚ Λαμίας, τερματίζοντας έτσι τις….πιθανότητες της Λαμίας για είσοδο στην 6αδα.

 

Χαμένο πέναλτι του Βασιλόγιαννη / Άνοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Αραβίδης


Οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά στο γήπεδο με το πρώτο τέταρτο να είναι κακό από πλευράς φάσεων. Οι κυανόλευκοι πίεζαν ψηλά τον Άρη χτυπώντας κυρίως στην ταχύτητα του Αραβίδη ο οποίος αν και βρίσκεται στην ομάδα μόλις 5 ημέρες έδειξε δεμένος με το υπόλοιπο σύνολο.

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό με τον Βασιλόγιαννη να αστοχεί σε πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Καραμάνος από μαρκάρισμα του Βέλεθ. Ο Κουέστα μάντεψε σωστά και νίκησε τον Βασιλόγιαννη ο οποίος δεν έκανε καλή εκτέλεση.

Ο Αραβίδης στο ντεμπούτο του εξαργύρωσε με το καλημέρα την μεταγραφή του πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ  στο 24΄λεπτό με τη μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό παραθυράκι του Κουέστα ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Δημούτσος κάνει το σουτ εκτός περιοχής, χωρίς να πιάσει σωστά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Αραβίδη, που γυρνάει ωραία το κορμί του και με σουτ εντός περιοχής, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Ο Άρης είχε σε κακή μέρα τον κινητήριο μοχλό του, Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος είχε φανερό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον απέναντι στον Βάντερσον. Οι κίτρινοι από πλευράς φάσεων ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν ήταν ένα σουτ του Σάσα εκτός περιοχής στο 34′ με τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει.

 

Τρία γκολ σε 6 λεπτά και όλα τούμπα!


Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε άλλο ρυθμό, με τη Λαμία να κάνει το 2-0 στο 48′ και πάλι με σκόρερ τον Αραβίδη αυτή τη φορά με κεφαλιά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Ο Άρης αφυπνίστηκε από το 2-0 και με ένα…ξέσπασμα βρήκε 2 γκολ μόλις σε 5 λεπτά.

Στο 51′ ο Λάρσον κάνει ένα πολύ όμορφο πλασέ με πολλά φάλτσα στην μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. Δύο λεπτά πιο μετά ήρθε και το 2-2 με τον Μπρούνο Γκάμα με εξωτερικό φάλτσο να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Ιντέγε και ο Νιγηριανός επιθετικός με πλασέ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου φέρνοντας το παιχνίδι ξανά στα ίσια!

Στο 60′ απευθείας εκτέλεση του Ματίγια, ο Αντέντζο βρήκε την μπάλα, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει με υπερένταση και στην συνέχεια ο Βέλεθ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 75′ έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Σάλιακα που πήγε να αιφνιδιάσει τον Κουέστα, η μπάλα όμως πέρασε άουτ ενώ στο 85′ μια κεφαλιά του Ιντέγε δεν ανησύχησε τον Θεοδωρόπουλο αφού η μπάλα πέρασε άουτ.
Το 2-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιά με την Λαμία να ταξιδεύει για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος):  Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (80′ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (86′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (64′ Σάλιακας), Αραβίδης

Άρης (Μίκαελ Ένιγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήση, Κόρκχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79′ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα (90+ Μαρτίνες), Λάρσον (89′ Ντουρμισάι) , Ιντέγε

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Ματς-θρίλερ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»: Η Λαμία γύρισε από το 0-2 και πήρε βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα 2-2

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” τον Α.Ο Τρικάλων.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μηλιώτη (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 με τέρματα των Ντότη και Φυτόπουλου.

Το ματς:

Στο 9′ ένα λάθος της άμυνας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Μηλιώτη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε μερικά βήματα σούταρε και έκανε με δυνατό σουτ το 0-1.

Κίτρινη κάρτα στο 15′ στον Aderemi.

Στο 33′ απίστευτη ατομική ενέργεια του Άνθη από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Τρούμπουλος πρόλαβε τον Μηλιώτη πριν προλάβει να σκοράρει.

Στο 34′ ωραία σέντρα του Ντότη η μπάλα πέρασε χωρίς κανείς να μπορεί να στην σπρωξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Μαργαρίτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η άμυνα των Τρικαλων έδιωξε.

Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λαμίας με τον Ντότη αλλά ο Γκέκας του είπε εντυπωσιακά όχι.

Στο 45′ αλλαγή μέσα ο Σαμαντας έξω ο Aderemi για τα Τρίκαλα.

Στο 48′ τραγικό λάθος του Τρούμπουλου ο Σαμαντάς την έκλεψε έκανε το σουτ όμως ο Στάγκος έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Μηλιώτης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 50′ πολυ ωραια προσωπική ενέργεια του Φράγκου, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ντότης δεν κατάφερε μπροστά από τον Γκέκα να σκοράρει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.

Στο 61′ ο Μηλιώτης έφυγε στην κόντρα επίθεση, αφήνοντας τους αντιπάλους του και απέναντι στον Στάγκο έκανε εύκολα το 0-2.

Στο 64′ εκτέλεση φάουλ του Τσιάκα ο Σουλιώτης απομάκρυνε, ο Φυτόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 67′ η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντότη να βρίσκεται ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων και έκανε με δυνατό σουτ το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και κατέληξε σε γκολ.

Στο 69′ ο Λιοπύρης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 73′ είχαμε συγκρουση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Στάγκος στην αρχή της φάσης με τον Σουλιώτη και στη συνέχεια της φάσης ο Κουφιώτης με τον Σουλιώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει αλλαγή ο Σουλιώτης και τη θέση του πήρε ο Ορφανός.

Στο 79′ ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Γκέκα τον πέρασε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι καί την κοκκινη κάρτα στον Γκέκα. Στα δοκάρια έκατσε ο Λαζαρίνας.

Στο 81′ ο Φυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.
Στο 86′ Ντοτης καί Φράγκος κρυβουν τη μπάλα, την εμφανίζουν μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαζαρίνα αλλά λίγο πριν προλάβει ο Φράγκος να εκτελέσει ήρθε η άμυνα των Τρικάλων να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 90+5′ ο Τρούμπουλος σε θέση βολής μέσα στη περιοχή των Τρικάλων, σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Αθ., Φράγκος, Μαργαρίτης Ρ., Ντότης, Τσιάκας, Φυτόπουλος

Α.Ο Τρικάλων (Θεοδοσιάδης): Γκέκας, Γκεπερσιώτης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ανθής, Μέτσε, Μποζίδης, Aderemi, Φιρινίδης, Σουλιώτης, Μηλιώτης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή