Ακολουθήστε μας

Τοπικές Ειδήσεις

Ο “χρυσός” κρυφός καταρράκτης της Λαμίας (Φωτό & Βίντεο)

Lamiara

Ζώντας σε μια πόλη αναγκαστικά κινείσαι ανάμεσα στο τσιμέντο και την άσφαλτο.  Σε ένα συνονθύλευμα από 50 αποχρώσεις του γκρι  που «χρωματίζουν» μονότονα τον αστικό ιστό. Όμως όσο και αν έχουμε συνηθίσει σε αυτό, πάντα η αρχέγονη ανάγκη μας,  θα μας οδηγεί στη φύση. Εκεί όπου όλα είναι αληθινά και θαυμαστά…

Τι θα λέγατε λοιπόν για μια βόλτα στο παλιό υδραγωγείο της Λαμίας;

Ξεκινάμε από τα Γαλανέικα, όπου συναντάμε την οδό Αγίας Παρασκευής. Την ακολουθούμε, περνάμε κάτω από τη σήραγγα και σε λίγο το τοπίο αλλάζει.

Εδώ δεν υπάρχουν σπίτια. Η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδεντρα και πλατάνια. Μια πανέμορφη διαδρομή κατά μήκος του Ξηριά, γεμάτη οξυγόνο και ήχους που ηρεμούν.  Το θρόισμα των φύλλων, το κελάιδισμα των πουλιών και τα νερά που τρέχουν σχηματίζοντας ρυάκια, αναζωογονούν, σώμα και ψυχή.

H συνέχεια στο LamiaNow.gr πατώντας ΕΔΩ

Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Τώρα και στην πόλη μας! Drive through δωρέαν δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό

Την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, από τις 9.00π.μ. έως τη 01.00μμ

Lamiara

Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19 και για ορθή εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή του Δήμου μας, οι κινητές ομάδες υγείας ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων πρόκειται την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, από τις 9.00π.μ. έως τη 01.00μμ να πραγματοποιήσουν drive through δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid test) για τον κορωνοϊό επί της οδού Φιλίας (περιοχή Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας).

Η διαδικασία για κάθε δειγματοληψία θα γίνεται μέσα από το αυτοκίνητο των ενδιαφερομένων, θα διαρκεί πέντε λεπτά και απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της, είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Αντίστοιχες δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας απαγόρευσης.
Περισσότερα

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>