Ακολουθήστε μας

Νέα

Ο Νούνιες άρχισε (και) να σκοράρει!

Τέταρτο ματς της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα, τέταρτο παιχνίδι ως βασικός και για τον…υδραυλικό Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος εκτός από το να δημιουργεί, να κρατά μπάλα, να πιέζει, να μαρκάρει, να πασάρει, άρχισε και να σκοράρει!

Το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους σε όσες συνεντεύξεις έχει δώσει μέχρι σήμερα κυρίως σε μέσα της πατρίδας του ο Κρίστοφερ Νούνιες. “Η Λαμία είναι το βήμα παραπάνω για εμένα στην καριέρα μου και η ευκαιρία μου να δείξω το ταλέντο μου και να εξελιχθώ προκειμένου να καθιερωθώ στην Ευρώπη!”

Ο 23χρονος Κοσταρικανός, με περίσσια σοβαρότητα και ωριμότητα στο παιχνίδι του, έχει κερδίσει τους πάντες με τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή του όλο αυτό το διάστημα την ώρα που μέσα στο γήπεδο, ακόμη και στην κακή πρεμιέρα της Λαμίας στον Βόλο, ακόμη και στις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ακόμη και σήμερα που το ματς στράβωσε στο 90′, είναι πάντα στους διακριθέντες.

Και σήμερα, ήταν ο καλύτερος στο παιχνίδι για τους κυανόλευκους. Από το πρώτο λεπτό μέχρι και τη στιγμή της ισοφάρισης του Παναιτωλικού έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο Αναστασίου έριξε τα δύο χαφ πάνω του γεγονός που εξουδετέρωσε τον Κοσταρικανό, όμως, ακόμα και έτσι βρήκε τρόπο να…απεμπλακεί στην επανάληψη και να ανοίξει λογαριασμό και επίσημα, αφού πρώτα έχει προηγηθεί το δοκάρι σε σουτ στην ίδια φάση.

Ο Νούνιες δείχνει καλά στην Λαμία, ο Γρηγορίου έχει έναν ποδοσφαιριστή πολυεργαλείο στο κέντρο ο οποίος δύσκολα βγαίνει από την 11αδα και ο Παπαϊωάννου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την επιλογή να τον φέρει στην Ελλάδα και την Λαμία!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή