Νέα από Ελλάδα
ΟΦΗ και Ατρόμητος κρίνουν(;) την 6η θέση…..


Σήμερα σε λίγη ώρα ΟΦΗ και Ατρόμητος αναμετρώνται στο Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και ανάλογα με το αποτέλεσμα κρίνεται σε μεγάλο βαθμό και η 6η θέση.
Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και απέχει μόλις έναν από τον Αστέρα Τρίπολης και την 6η προνομιούχο θέση.
Από την άλλη ο Ατρόμητος είναι 9ος με 26 βαθμούς και θέλει νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά 6αδας δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.
Ουσιαστικά αν ο ΟΦΗ κερδίσει σήμερα φτάνει τους 31 βαθμούς και εκμηδενίζει πλέον τις όποιες πιθανότητες της Λαμίας για 6η θέση. Η Λαμία βρίσκεται 10η με 26 βαθμούς… Ταυτόχρονα οι Κρητικοί θα κρατούν την 6η θέση στα…πόδια τους!
Μια ισοπαλία ή μια ενδεχόμενη νίκη του Ατρομήτου θα έβαζε φωτιά στις 2 τελευταίες αγωνιστικές όπου 7 ομάδες διεκδικούν μία θέση με τα πάντα να μπορούν να ανατραπούν
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Ανώτερος αλλά άσφαιρος / ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών 0-0
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία





















