Ακολουθήστε μας

Νέα

Οριστική αναβολή στο Λαμία – Ξάνθη

Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή του αυριανού παιχνιδιού της Λαμίας με την Ξάνθη μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στους ακρίτες.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Λαμία-Ξάνθη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας των Play Out της Super League, ορίζεται για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:30, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικού κρούσματος COVID-19 σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ξάνθη.

Βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020, του οποίου η απαρέγκλιτη τήρηση από όλους αποτελεί βασικό πυλώνα της διοργάνωσης των αγώνων, έγινε άμεση απομόνωση του κρούσματος και ενημερώθηκε επίσης άμεσα η Γ.Γ.Α. και ο ΕΟΔΥ.

Επιπροσθέτως, έγινε άμεση απομόνωση (“καραντίνα”) για 48 ώρες όλων των μη προστατευμένων στενών επαφών (συναθλητές και οποιοσδήποτε από την ομάδα είχε επαφές) σε προκαθορισμένο, από την ΠΑΕ, χώρο (ξενοδοχείο), όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Ήδη σήμερα το βράδυ πραγματοποιούνται άμεσα όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι, οι οποίοι θα επαναληφθούν εντός 48 ωρών την Κυριακή, όπως ακριβώς προβλέπεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των δύο ελέγχων είναι αρνητικά για το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Πρωταρχικό μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και της υγείας όλων των εμπλεκομένων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!

furtado-krasnodar

Ο Γκουστάβο Φουρτάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Κράσνονταρ, με τη Λαμία να βάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της, σε μία δύσκολη περίοδο από πολλές απόψεις.

Συγκεκριμένα με τον περιορισμό των μεταγραφών από την UEFA η Λαμία βάζει στα ταμεία της από τη Ρωσική ομάδα ένα ποσό περίπου στις 500.000 ευρώ με εφάπαξ πληρωμή, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο από μεταγραφή παίκτη μαζί με την πώληση Κοντονίκου στην ΑΕΚ, η οποία είχε κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Αυτό το ποσό προφανώς δίνει την άνεση στην κυανόλευκη ΠΑΕ να κλείσει το θέμα του ban και να προχωρήσει χωρίς προβλήματα στην επόμενη μέρα, ή ακόμη ακόμη και να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν έχοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 οι φετινές πωλήσεις δεν σταματούν στον Φουρτάδο. Δοϊρανλής και Ρίνγκ βρίσκονται στην Transfer List αρκετών ομάδων και αναμένεται να συνεχίσουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνο στη Λαμίας ως το φινάλε, όλα μένουν ανοικτά. Πέραν του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι και ο ίδιος δεν ήθελε να ρισκάρει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή που τόσο πολύ έψαχνε. Η λογική λέει ότι δεν θα τον ξαναδούμε, όμως τώρα που όλα έχουν τελειώσει με τη μεταγραφή του και γνωρίζοντας το απρόοπτο του χαρακτήρα του, ποιος το προεξοφλεί;

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή