Ακολουθήστε μας

Νέα

Π. Παπαϊωάννου: Φαντάζομαι ο Κούγιας να έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για διαλεύκανση του Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-0!

Με προσωπική του δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, σε φιλικό τόνο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απάντησε στις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια θυμίζοντας του ένα παιχνίδι της δικής του ομάδας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Πραγματικά με έχει συγκινήσει το πρωτοφανές ενδιαφέρον που επιδεικνύει τις τελευταίες ώρες ο φίλος μου ο Αλέξης για εμένα και την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ. Εξάλλου είναι γνωστές οι φίλιες δηλώσεις του των τελευταίων δύο (2) ετών και τα αγνά και ειλικρινή αισθήματα που τρέφει για εμένα και την ομάδα που υπηρετώ.

Αυτό που περισσότερο με συγκινεί είναι το γεγονός ότι με αφορμή τη δυσαρέσκεια που εξέφρασα σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας για τον τρόπο διαχείρισης του πρόσφατου παιχνιδιού της ομάδος μου με τον Πανιώνιο από τον προπονητή της ομάδας, γεγονός που αποτέλεσε και την αιτία για τη λύση της συνεργασίας μας, ο φίλος και προστάτης εμού και του ποδοσφαίρου, κ. Αλέξης Κούγιας, έφερε στο φως συνομιλίες μου με άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ της SUPER LEAGUE, που ακόμα και εγώ τις αγνοούσα, ενώ φέρεται να γνωρίζει για την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ περισσότερα από ότι γνωρίζω ακόμη και εγώ.

Του θυμίζω την αντίστοιχη και με πολύ μεγαλύτερη ένταση δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο ίδιος μετά την ήττα της ΑΕΛ με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της περυσινής σεζόν και τις σαφείς αιχμές του κατά του τότε προπονητή της ΑΕΛ κ. Φέστα.

Φαντάζομαι ότι το ίδιο ενδιαφέρον διαλεύκανσης της βαριάς ήττας της ομάδος του επέδειξε και τότε, όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις, που, ο γνωστός για την μετροέπειά του και τους πολυετείς αγώνες του για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, πάντοτε ανιδιοτελώς και χωρίς προσωπικό συμφέρον, όπως ακριβώς πράττει και τώρα.

Με εκτίμηση και σεβασμό στον ευαίσθητο σε θέματα ηθικής του ποδοσφαίρου και εγκάρδιο φίλο εμού και της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ κ. Αλέξιο Κούγια.

Ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή