Μεταγραφές
ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: “Ο Νούνιες παράτησε την ομάδα πριν από κρίσιμο παιχνίδι”


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ευχαρίστησε τον Κρίστοφερ Νούνιες αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την συνεργασία των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα, κάνοντας λόγο για αδιαφορία, δικαιολογίες, ασυνέπεια, αχαριστία και ιδιοτέλεια!
Ωστόσο, αναφέρει χαρακτηριστικά πως “Αυτός λοιπόν δεν έδωσε ούτε 1 λεπτό παραπάνω από την προειδοποίηση που είχε στείλει για την πλήρη εξόφλησή του και αποχώρησε αμέσως…” επιβεβαιώνοντας πως υπήρξε προσφυγή και διορία του ποδοσφαιριστή για πλήρη εξόφληση!
Η ανακοίνωση:
Όταν η ασυνέπεια, η ιδιοτέλεια, το προσωπικό συμφέρον και η αχαριστία βαφτίζονται «επαγγελματισμός», τότε εμείς δεν χρειαζόμαστε στην ομάδα μας τέτοιους «επαγγελματίες».
Όταν φέτος δεν ήταν στην έναρξη της προετοιμασίας και ουδέποτε παρουσιάστηκε στο βασικό στάδιο στην Ολλανδία επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, όταν προφασιζόταν διαρκώς διάφορες δικαιολογίες για αρρώστιες οικείων του, η ομάδα ήταν πάντα στο πλευρό του και ουδέποτε του επέβαλε κάποια ποινή ή πρόστιμο αλλά του συμπαραστεκόταν και τον στήριζε με κάθε τρόπο. Προφανώς ξεχνάει και τον διπλασιασμό των αποδοχών του καθώς και την γενναιόδωρη και αφανή στήριξη που λάμβανε κατά καιρούς από την ομάδα.
Αυτός λοιπόν δεν έδωσε ούτε 1 λεπτό παραπάνω από την προειδοποίηση που είχε στείλει για την πλήρη εξόφλησή του και αποχώρησε αμέσως, παρατώντας πριν από πολύ σημαντικό παιχνίδι, τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του και την ομάδα που επικαλείται ότι τόσο πολύ «αγαπάει», βάζοντας πάνω απ’ όλα τα χρήματα.
Παρόλα αυτά εμείς ευχόμαστε στον κύριο Nunez καλή συνέχεια στην «επαγγελματική» του καριέρα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
















