Ακολουθήστε μας

Νέα

Πανουργιάς Παπαϊωάννου : «Δολοφονική η διαιτησία!» – Πέσιμο στο ημίχρονο!

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με… στυλ ελληνικό, δηλαδή με μία ομάδα να βράζει για τη διαιτησία αλλά και για πέσιμο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα!\
Δείτε τι δήλωσε με τη λήξη του αγώνα στο SDNA ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο Άρης επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Λαμίας με 3-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι Διαμαντόπουλου.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας με δήλωσή του στο SDNA χαρακτηρίζει ως «δολοφονικά» τα σφυρίγματά του, ενώ αφήνει αιχμές και για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους ανθρώπους του Άρη να κάνουν… μπούλινγκ στους διαιτητές.

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Παπαϊωάννου: 

«Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο! Με δολοφονικές διαιτησίες όπως του διαιτητή Διαμαντόπουλου δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γράψει ο παρατηρητής στο φύλλο αγώνα για τα όσα έγιναν στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο…». Η Λαμία καταγγέλει ότι δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις οι ποδοσφαιριστές της και απομένει να δούμε τη συνέχεια.

Το βέβαιο είναι ότι το πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε πλέον και… με τη βούλα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Βλαχομήτρος: “Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να διαλέξουμε αντίπαλο – Κάθε ματς είναι τελικός”

Ο Ανέστης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την επιστροφή του στα γκολ και την συνέχεια του ΠΑΣ Λαμία στο μίνι πρωτάθλημα των play out.

Αναλυτικά:

Σίγουρα δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να σκεφτόμαστε ο καθένας ατομικά,  σίγουρα είμαι χαρούμενος που συνέβαλλα στο να κερδίσει η ομάδα, δυστυχώς μόνο μέχρι σήμερα το βράδυ μπορούμε να τα απολαύσουμε γιατί πρέπει να κοιτάμε όπως έχουμε πει το κάθε ματς ξεχωριστά.

Κάθε ματς είναι τελικός περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε με ποιον παίζουμε το Σαββατοκύριακο και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τη φανέλα για τον κόσμο, τη διοίκηση και τον εαυτό μας.

Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να δώσουμε 100% δεν έχουμε τη πολυτέλεια ούτε να κοιτάμε αντιπάλους ούτε τίποτα. Μόνο να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και να κερδίζουμε! 

Πρέπει να κάνουμε πάλι το σπίτι μας κάστρο. Παίρνουμε αποτέλεσματα που είναι σημαντικά και μπροστά στο κοσμο που δίνει ψυχολογία και σε αυτούς αλλά και σε εμάς και την ίδια τη πόλη. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε πρεμιέρα στην έδρα μας στα play out, ευελπιστούμε σε αυτό! “

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή