Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου: «Δε γίνεται σε τέτοιο ματς να ορίζεται ο Καραντώνης – Ποιο πέναλτι;»

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας σχολιάζει τη μεγαλειώδη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου – Τι λέει για τα διαιτητικά παράπονα, τον ορισμό του Καραντώνη και το αίτημα στην ΚΕΔ εν όψει Παναθηναϊκού – Το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες πριν την παράταση και τι ειπώθηκε στο «ζεστό» τετ α τετ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη μετά το τέλος του ματς – θρίλερ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας σχολιάζει τη μεγαλειώδη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου – Τι λέει για τα διαιτητικά παράπονα, τον ορισμό του Καραντώνη και το αίτημα στην ΚΕΔ εν όψει Παναθηναϊκού – Το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες πριν την παράταση και τι ειπώθηκε στο «ζεστό» τετ α τετ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη μετά το τέλος του ματς – θρίλερ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Μεθυσμένη πολιτεία η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έπειτα από ένα γκραν – γκινιόλ παιχνίδι που έσπασε…καρδιές μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, κατάφερε να πετάξει στο «καναβάτσο» τον Άρη και να πάρει σπουδαία πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου.

Κι αυτό με αφορμή όχι μόνο την κυπελλική επιτυχία της ομάδας του, αλλά και τις φωνές των Φθιωτών για τη διαιτησία που εκφράστηκαν μέσω των σελίδων του συλλόγου social meda κατά τη διάρκεια του δεύτερου προημιτελικού, καθώς και το ιδιαίτερο  – ζεστό τετ α τετ με τον μεγαλομέτοχο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη μετά το τέλος του ματς θα…ζήλευε και ο Άλφρεντ Χίτσκοκ.

– Η Λαμία έχει πάρει τον «αέρα» του Άρη. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια, δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μια μεγάλη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

 

«Tρομερές ταχυκαρδίες και ταχυπαλμίες»

– Πώς ζήσατε το παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και κρίθηκε στην τελευταία φάση με το χαμένο πέναλτι του Άρη στο φινάλε της παράτασης;

«Τι να λέμε τώρα. Δεν περιγράφεται. Το ζήσαμε με τρομερές ταχυπαλμίες και ταχυκαρδίες».

– Ποιο μήνυμα στείλατε στους παίκτες πριν από την έναρξη της παράτασης;

«Τους είπα ότι η τύχη τους βρίσκεται στα πόδια τους και πως όταν δείχνεις ψυχή, στο τέλος παίρνεις αυτό που θέλεις».

 

«Πίστευα πως ο “Άγιος Σαράνοφ” θα κάνει το θαύμα του»

– Με το χέρι στην καρδιά, όταν κέρδισε το πέναλτι ο Άρης στο φινάλε της παράτασης πιστέψατε πως χάθηκε η πρόκριση;

«Ειλικρινά θα σας πως πίστευα πως είναι 50-50 και πως ο…Άγιος Σαράνοφ μπορεί να κάνει το θαύμα του. Εκείνη την ώρα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, προσωπικά όμως δεν έχασα την πίστη μου και περίμενα πως μπορεί ο τερματοφύλακας μας να πιάσει το πέναλτι».

«Δεν ήταν το πρώτο πέναλτι του Άρη – Άστοχος ο ορισμός του Καραντώνη»

– Η Λαμία εξέφρασε έντονα διαμαρτυρίες μέσω των social media κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για τις διαιτητικές αποφάσεις με αποδέκτη τον Μαρκ Kλάτενμπεργκ…

«Εμείς δεν διαμαρτυρόμαστε τόσο για τα δύο πέναλτι που σφυρίχτηκαν υπέρ του Άρη. Τη διαφορά σε αυτά τα ματς την κάνουν τα…μικρά σφυρίγματα.

Εάν δεν κάποιος το παιχνίδι προσεχτικά θα διαπιστώσει πως αυτό που λέμε τα..σποράκια δόθηκαν όλα στον Άρη. Και οι πολλές μικρές αποφάσεις μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός αγώνα.

Άλλοι θα κρίνουν εάν ήταν ή δεν ήταν σωστά τα πέναλτι. Κατά την γνώμη μου πάντως το πρώτο πέναλτι δεν ήταν.  Από κει και πέρα δεν γίνεται σε ένα τέτοιο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου να ορίζεται ο Καραντώνης, ένας βορειοελλαδίτης διαιτητής από την Ημαθία που βρίσκεται δίπλα στην Θεσσαλονίκη. Όσο τίμιος κι αν είναι αυτός.

Εμείς ως Λαμία θα προτιμούσαμε ξένο διαιτητή και σήμερα κιόλας θα στείλουμε αίτημα στην ΚΕΔ να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που θα πρέπει να προσφέρει την ευκαιρία και στις…μικρότερες ομάδες να διεκδικήσουν την υπέρβαση και την επιτυχία».

«Στην θέση του Καρυπίδη,

θα μπορούσα να βρίσκομαι εγώ»

– Τι είπατε με τον Θοδωρή Καρυπίδη στο…ζεστό τετ α τετ που είχατε μαζί του μετά το τέλος του ματς;

«Στο ποδόσφαιρο ο κάθε ένας ζει για την ομάδα του. Ήταν πολύ στεναχωρημένος κι αυτό είναι ανθρώπινο. Στην ίδια θέση θα βρισκόμουνα εγώ έτσι και ο Άρης είχε ευστοχήσει στο πέναλτι στο φινάλε της παράτασης.

Κατάλαβα την θέση του και του είπα πως το ποδόσφαιρο έχει πολλές πίκρες και λίγες χαρές.

Ξέρω πως ο Άρης ήθελε πολύ την πρόκριση και πως το Κύπελλο αποτελούσε βασικό στόχο του. Πρέπει να βλέπουμε και την ανθρώπινη πλευρά. Ειλικρινά μέσα στη χαρά μου δεν μπορούσα να πανηγυρίσω βλέποντας την στεναχώρια του».

 

Όνειρο ο τελικός – Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στον Παναθηναϊκό»

– Μπροστά σας ακολουθούν οι ημιτελικοί με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί η Λαμία να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου και να γράψει ιστορία;

«Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να μαζέψουμε την ομάδα και να ανασυνταχθούμε. Μετά από ένα τέτοιο κουραστικό ματς με τον Άρη με 120 λεπτά αγώνα, καλούμαστε να παίξουμε το Σάββατο στις τρεις το μεσημέρι. Γίνεται ένας άσχημος προγραμματισμός στον ορισμό των αγώνων.

Γιατί να μην παίξουμε την Κυριακή με τον ΟΦΗ και γιατί ο χθεσινός αγώνας να γίνει στις οκτώ το βράδυ μέσα στην παγωνιά κι όχι νωρίτερα. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Από κει και πέρα δεν θέλουμε να κάνουμε όνειρα πρόκρισης για τον τελικό.

Όταν κληθήκαμε να παίξουμε στα προημιτελικά με τον Άρη είπαμε πως θα είναι να δύσκολο να περάσουμε αλλά θα κυνηγήγουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Κι αυτό κάναμε και με τη βοήθεια και της τύχης περάσαμε στα ημιτελικά.

Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε ως πρωταρχικό μας στόχο το πρωτάθλημα. Εδώ που φτάσαμε όμως στο Κύπελλο θα διεκδικήσουμε το μερίδιο πρόκρισης που μας αναλογεί για την συμμετοχή μας στον τελικό που σίγουρα είναι ένα μεγάλο όνειρο».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή