



Νέα
Παπαϊωάννου: «Δεν το κλείνουμε το πρωτάθλημα καλύτερα να πάμε σπίτια μας!»
O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1, ενώ έκαξε ειδική αναφορά στην διαιτησία του πρωταθλήματος. #slgr #lamiafc #ΠανουργιάςΠαπαϊωάννου #ΕΡΑΣπορ #season2022_2023
Mεταξύ άλλων είπε:
Για την ανακοίνωση για τις αποφάσεις των διαιτητών στους αγώνες με ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ: Οι Έλληνες διαιτητές, δεν τα καταφέρνουν, δε θέλουν και δεν προσπαθούν. Κάποιοι ξεχωρίζουν, υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Δυστυχώς δεν θέλουν. Ή πιέζονται ή υπάρχουν γι’ αυτούς μόνο οι μεγάλες ομάδες. Δεν αντέχουν στην πίεση, στηρίζουν τις περισσότερες φορές τις μεγάλες ομάδες, όταν παίζουν με μικρότερες.
Για την επαγγελματική διαιτησία: Είναι μεγάλη κουβέντα να γίνει και μέσα στη Σούπερ Λιγκ. Δεν σημαίνει ότι τη βαπτίσαμε επαγγελματική και άλλαξαν όλα. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με την επαγγελματική διαιτησία με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να αλλάξουν οι διαιτητές νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο έχει μείνει τόσο χαμηλά γιατί οι big 4 το θέλουν όπως το θέλουν και οι Έλληνες διαιτητές… Τσαγκαράκης και Κουμπαράκης είναι ότι χειρότερο στην ελληνική διαιτησία. Δεν θέλω καν να σφυρίζουν. Ο διαιτητής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται ότι δεν έχει σωστά εκπαιδευτεί. Του έφυγαν φάσεις, Στο τελευταίο αγώνα, δεν έχει σημασία ποια ομάδα ήταν αντίπαλος, ήταν θέμα νοοτροπίας. Ήθελε κατά 100% να ευνοήσει τη μεγάλη ομάδα.
Για το αίτημα για ξένους διαιτητές: Γιατί να έρχονται ξένοι διαιτητές στις μεγάλες ομάδες και όχι στις μικρές; Αν είναι έτσι υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος και χειραγώγηση αγώνων. Δεν το κλείνουμε καλύτερα να πάμε σπίτια μάς; Δε νομίζω ότι μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα γελάμε όλοι. Κακώς διεκόπη η ανάλυση των φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ. Μας έδινε μια εξήγηση παράτα λάθη. Μάλλον δε συνέφερε. Το μόνο για το οποίο τρώγονται οι Έλληνες διαιτητές είναι να πάρουν παιχνίδια να σφυρίξουν. Οι παράγοντες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Τα θέλουμε όλα δικά μας. Μ’ αυτή τη νοοτροπία δεν το σώζουμε ούτε με επαγγελματική διαιτησία. Να πάμε σε ξένους διαιτητές για 1-2 χρόνια για να εκπαιδευτούν οι Έλληνες διαιτητές. Το ποδόσφαιρο άλλαξε σελίδα το 2016, αλλά εδώ έχουμε μείνει στο 1956!
Πηγή: soccerplus
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη


Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.
Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):
2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)
8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)
Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία