Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου για όλους και για όλα στο “Τρίο Μπελκάντο” / Μίλησε για μεταγραφές – ΕΠΣΦ – Άρματα – ¨Γμαρ” – VARιστες – ΕΕΑ και πολλά άλλα (aud)

Στον”αέρα” του Ράδιο Λαμία και την εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” με τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου σχολιάζοντας όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ, μίλησε μεταξύ άλλων για το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το τελικό 1-1, εκφράζοντας τα παράπονά του για την διαιτησία τόσο του διατητή Ζαχαριάδη όσο και του…“VARίστα” όπως χαρακτηριστικά είπε Ευαγγέλου.

Εξέφρασε παράλληλα την άποψή του πως αν υπήρχε πιθανότητα η Λαμία να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη, αυτή χάθηκε χθες!

Αποκάλυψε πως η Λαμία θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για δανεισμό του Μίλος Ντέλετις από την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η ομάδα παλεύει ακόμη την περίπτωση του Ντέβις Επασί.

“Είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς δανεικό και αν τελικά προχωρήσουμε σε δανεισμό ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα θα τον πληρώσουμε κανονικά χωρίς να αφήσουμε περιθώρια για σκιές” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε φυσικά τις εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας τονίζοντας πως αν τελικά εμπλακεί με την Ένωση θα το κάνει με μόνο στόχο την ηρεμία και την ανάδειξη του Φθιωτικού ποδοσφαίρου υπεράνω προσώπων, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά πως η Λαμία δεν ανήκει στο άρμα κανενός (“Είμαι καθαρός, δεν χρωστάω σε κανέναν”)  και πως χρειάζεται τη βοήθεια των τοπικών φορέων για να συνεχίσει η Λαμία να πρωταγωνιστεί.

Τέλος δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις ποινές υποβιβασμού σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη που αποφάσισε η ΕΕΑ, δηλώνοντας πως “πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της χώρας και να μην δημιουργούμε περισσότερα από τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα…”


Αναλυτικά η συνέντευξή του:

 


Ολόκληρη η εκπομπή:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή