Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου: “Οι οκτώ είχαν δεσμευτεί με λόγο τιμής – Κοίταξα γύρω μου και δεν ήταν κανείς….”

Π. Παπαϊωάννου για τις εξελίξεις στην Super League: “Είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής – Αρκετοί από τους 8 δεν τήρησαν την υπόσχεση τους…”

Νέο πρόεδρο είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Super League και αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης ο μοναδικός υποψήφιος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαιωάννου ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχε την στήριξη 8 ομάδων. Ξαφνικά λοιπόν κατέβηκε απέναντι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και κάποιες εκ των οχτώ αυτών ομάδων -που ήταν στο πλευρό του κ. Παπαϊωάννου- άλλαξαν στρατόπεδο. Στην τοποθέτηση του λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας στους παριστάμενους ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Λαμία τα είπε έξω από τα δόντια και απέσυρε την υποψηφιότητα του:

“Εδώ κύριοι δεν είμαι για τον εαυτό μου ούτε είχα σκοπό να εκλεγώ για να διοικήσω την λίγκα για προσωπικό μου όφελος. Ήμουν εδώ ως επικεφαλής μια ομάδας 8 προέδρων που είχαμε συμφωνήσει τι ακριβώς πρεσβεύουμε και είχαμε δεσμευτεί με λόγο τιμής μεταξύ μας. Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι λείπουν αρκετοί από τους 8 που για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην τηρήσουν την υπόσχεση τους. Κατόπιν τούτου δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την υποψηφιότητα μου και εύχομαι ο κ Μαρινακης να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε…”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή