Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

ΠΑΣ Γιάννενα: Χωρίς Πανάγου στη Λαμία – Μέσα ο Σόρια

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (20/10, 20:30) με τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος».

Ο Πανάγου τέθηκε εκτός με πρόβλημα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Σόρια και Ριένστρα, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμα οι Μπιλμπάο, Έφορντ και Λεό, όπως και ο τραυματίας Κύρκος.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχον οι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λώλης Ν., Τζίνο, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο και Κόντε.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Αντίπαλοι: Πάνοπλος στη Λαμία ο Βόλος

Η αποστολή του Βόλου για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι στην πόλη της Φθιώτιδας

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (23/4, 18.00) για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.

Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Σούντγκρεν, Μύγας, Κάτσικας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Χέρμανσον, Φερράρι, Ντε Καμπς, Τσοκάνης, Σκραμπ, Κόμπα, Μπερναντού, Ασεχνούν, Χουάνπι, Λάμπρου, Νάτσο Χιλ, Κόντε, Κόζστα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή