Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ Λαμία: Από 10€ τα εισιτήρια για Ατρόμητο / Ανοίγει θύρα φιλοξενούμενων

Published

on

Για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” την Κυριακή 12/01 και ώρα 17:00, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο από το site της ομάδας μας tickets.lamia1964.gr μέχρι και την έναρξη του αγώνα και από τα γραφεία της ομάδας (Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), Τετάρτη 08/01 και Πέμπτη 09/01 από 10:00 μέχρι 13:30, Παρασκευή 10/01 από 10:00 μέχρι 13:30 από 18:00 μέχρι 20:00 και Σάββατο 11/01 από 10:00 μέχρι 13:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1, 2, 14, 15,16,17: ΚΑΝΟΝΙΚΟ10€ / ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννημένα από το 2010 και μετά): 5€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5,6:  ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 15€ / ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννημένα από το 2010 και μετά): 5€

ΚΕΡΚΙΔΑ 8 (ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ): 10€

*Τονίζεται ότι την Κυριακή 12/01, μέρα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Αθηνών, δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”.

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό. Για λοιπές περιπτώσεις ανατρέξτε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Για τα σώματα ασφαλείας κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης δεν πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό ταυτότητάς τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα μας τον κωδικό/εισιτήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident και στο επόμενο βήμα ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο (δεν επιλέγουν το Skip) και στη συνέχεια σκανάρουν με NFC το διαβατήριο τους.

Προσοχή: η επιλογή event tickets στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι μόνο για αλλοδαπούς

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία και προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
– Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτηρίου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι τα ίδια).

– Απαγορεύεται η προσέλευση πέριξ του γηπέδου άνευ εισιτηρίου καθώς θα υπάρχουν προέλεγχοι.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, ελάτε έγκαιρα στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία

Pics & Vid | Φίλαθλοι: Μήνυμα ενότητας για τα 61 χρόνια του ΠΑΣ Λαμία!

Με ισχυρό παλμό και ανάμεικτα συναισθήματα, οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία τίμησαν το απόγευμα του Σαββάτου (31/5) τα 61 χρόνια ζωής του ιστορικού συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων, παρουσία πλήθους κόσμου και έντονης συμβολικής σημασίας, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, βετεράνοι ποδοσφαιριστές, καθώς και μέλη της πρώτης ομάδας, της γυναικείας ομάδας και των Ακαδημιών. Ξεχώρισαν οι παρουσίες των Δημήτρη Τσιάκα, Αλέξανδρου Καψαλιάρη και Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου, οι οποίοι δέχθηκαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Το κλίμα ήταν γιορτινό, αλλά με εμφανή την ανάγκη για ανασύνταξη και επανεκκίνηση. Οι φίλαθλοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο την επιστροφή εκεί που ανήκει ο ΠΑΣ Λαμία: στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι τίμησαν την ιστορία της ομάδας, τραγούδησαν συνθήματα και αντάλλαξαν ευχές για ένα καλύτερο αύριο. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου βρέθηκαν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, με έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη για τη Λαμία.

«Ο ΠΑΣ Λαμία δεν τελείωσε, μόλις αρχίζει ξανά. Ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι, θα επιστρέψουμε πιο ισχυροί από ποτέ», ήταν το κεντρικό μήνυμα που κυριάρχησε στους λόγους και τις κουβέντες των φιλάθλων.

Η εκδήλωση αυτή λειτούργησε όχι μόνο ως γιορτή, αλλά και ως υπενθύμιση ότι μια ομάδα είναι κάτι παραπάνω από αποτελέσματα και κατηγορίες: είναι ο κόσμος της, η ιστορία της, και το όραμα για το μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση: 

@lamiara.gr 🔵 Έτσι γιόρτασαν τα 61 χρόνια του ΠΑΣ Λαμία οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας παρουσία αθλητριών της γυναικείας ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας! 🔵 #1964_2025 #61yearspaslamia #paslamia #lamiafc #lamiagreece #lamiafc #slgr #sl2gr #blueclub #lamiaragr ♬ İsyankar – Ufuk Kızıl

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή