Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Από 10€ τα εισιτήρια με ΠΑΣ Γιάννενα

Διαβάστε αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super League την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο μπορούν να το κάνουν ως εξής:

  • είτε ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ώρο μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ
  • είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), Τρίτη 27/12 και Τετάρτη 28/12 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το βράδυ και Πέμπτη 29/12 ημέρα του αγώνα από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 1, 2, 15, 16, 17, τιμή: 10€

Κερκίδες: 5, 6, τιμή: 20€

Κερκίδες: 3, 4, τιμή: 30€

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο

καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!

furtado-krasnodar

Ο Γκουστάβο Φουρτάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Κράσνονταρ, με τη Λαμία να βάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της, σε μία δύσκολη περίοδο από πολλές απόψεις.

Συγκεκριμένα με τον περιορισμό των μεταγραφών από την UEFA η Λαμία βάζει στα ταμεία της από τη Ρωσική ομάδα ένα ποσό περίπου στις 500.000 ευρώ με εφάπαξ πληρωμή, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο από μεταγραφή παίκτη μαζί με την πώληση Κοντονίκου στην ΑΕΚ, η οποία είχε κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Αυτό το ποσό προφανώς δίνει την άνεση στην κυανόλευκη ΠΑΕ να κλείσει το θέμα του ban και να προχωρήσει χωρίς προβλήματα στην επόμενη μέρα, ή ακόμη ακόμη και να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν έχοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 οι φετινές πωλήσεις δεν σταματούν στον Φουρτάδο. Δοϊρανλής και Ρίνγκ βρίσκονται στην Transfer List αρκετών ομάδων και αναμένεται να συνεχίσουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνο στη Λαμίας ως το φινάλε, όλα μένουν ανοικτά. Πέραν του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι και ο ίδιος δεν ήθελε να ρισκάρει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή που τόσο πολύ έψαχνε. Η λογική λέει ότι δεν θα τον ξαναδούμε, όμως τώρα που όλα έχουν τελειώσει με τη μεταγραφή του και γνωρίζοντας το απρόοπτο του χαρακτήρα του, ποιος το προεξοφλεί;

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή