Νέα
ΠΑΣ Λαμία – Άρης: Ξυπνά μνήμες στους κιτρινόμαυρους


Δευτέρα (4/1) είχε διεξαχθεί και η αναμέτρηση του περσινού πρωταθλήματος με τον Άρη να χάνει 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αραμπούλι! Το γκολ της χρονιάς με ψαλιδάκι είχε πετύχει σε εκείνο το ματς ο Γεωργιάνος. #slgr #lamiafc #arisfc #BachanaArabuli #slgrinterwetten
Όταν ο Άρης έλεγε «ναι», αλλά o Aραμπούλι τον έκανε να το μετανιώσει!
Άρης: Eπιστροφή στις προπονήσεις, επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και εβδομάδα Λαμίας ξεκινάει για τους «κιτρινόμαυρους». Οι Θεσσαλονικείς περιμένοντας την άφιξη των διεθνών, ξεκινάνε την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (18/10-19/30).
Μια αναμέτρηση που όπως δεν ξυπνάει τις καλύτερες αναμνήσεις στους «κιτρινόμαυρους». Δευτέρα (4/1) είχε διεξαχθεί και η αναμέτρηση του περσινού πρωταθλήματος με τον Άρη να χάνει 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αραμπούλι! Το γκολ της χρονιάς με ψαλιδάκι είχε πετύχει σε εκείνο το ματς ο Γεωργιάνος.
Μια αναμέτρηση που ήταν στον… αέρα μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη της, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της έντονης βροχόπτωσης. Τελικά το παιχνίδι έγινε κανονικά και η ομάδα της Φθιώτιδας που δεν είχε νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κατάφερε και έριξε στα… σχοινιά την ομάδα του Άκη Μάντζιου.
Εντονο το παρασκήνιο από εκείνο το παιχνίδι. Ουσιαστικά, αν και το παιχνίδι όδευε προς αναβολή, διεξήχθει κανονικά μετά από το «οk» που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι». Και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης. Το αφεντικό του Άρη, το πήρε πάνω του μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, συνυπολογίζοντας και στις πολλές απουσίες που είχε λόγω κορονοϊου, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Αραμπούλι που έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην Ελλάδα.
Μάλιστα, μετά την ήττα ο Καρυπίδης ανέλαβε και την ευθύνη της ήττας. «Ήταν δικό μου λάθος. Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο», ήταν τα λόγια του προς τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο.
Την ερχόμενη Δευτέρα, οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να αγωνιστούν σε ένα καλύτερο αγωνιστικό χώρο, έχοντας επιστρέψει οι τραυματίες, για να φτάσουν στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.
πηγή: Sportime.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1







