ΠΑΣ Λαμία
ΠΑΣ Λαμία: “Μη διερωτάστε ποιος έσπρωξε την ομάδα προς τη Γ΄ Εθνική…”


Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και με αιχμές προς τους πρώην ποδοσφαιριστές της, απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία μετά τη δημόσια ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσαν οι παίκτες μέσω του ΠΣΑΠΠ, ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Η διοίκηση της ΠΑΕ, μέσα από επίσημη τοποθέτηση, βάζει τα πράγματα στη θέση τους όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ποδοσφαιριστές που διεκδικούν ακόμη και πριμ που είναι πληρωτέα το φθινόπωρο, καθώς και συμβόλαια της επόμενης σεζόν, την ώρα που -όπως αποκαλύπτει- προσφέρθηκε να τους εξοφλήσει το 100% σε δόσεις, αλλά μόνο ένας ποδοσφαιριστής (ο Sakor) αποδέχθηκε την πρόταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:
«Εσείς κύριοι που είστε άμοιροι ευθυνών…
εσείς που ήταν τιμή σας που αγωνιστήκατε στην ομάδα μας, εσείς είστε τώρα που ζητάτε έως και τα πριμ που είναι βάση του συμβολαίου σας πληρωτέα στις 30/09/2025.
Ορισμένοι δε από εσάς διεκδικείτε εξ ολοκλήρου και το ποσό του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς.
Επίσης, αρκετοί από εσάς δέχτηκαν γραπτό μήνυμα διακανονισμού της οφειλής τους στο 100%, σε 10, 15, ή 20 δόσεις ανάλογα το ποσό της οφειλής.
Ωστόσο, δεν δέχτηκε κανείς, παρά μόνο ένας ποδοσφαιριστής: ο Sakor.
Επομένως, μη διερωτάστε ποιος έσπρωξε την ομάδα προς τη Γ΄ Εθνική…
Υ.Γ. Από εμάς δεν αδικήθηκε κανείς στο παρελθόν, δεν θα αδικηθεί κανείς και στο μέλλον.»
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να ρίξει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές, φωτογραφίζοντάς τους ως μέρος του προβλήματος και όχι του εξιλασμού, ενώ υπογραμμίζεται εμμέσως πλην σαφώς ότι η κατάρρευση του συλλόγου δεν προήλθε μονάχα από διοικητικά λάθη, αλλά και από τις υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων παικτών.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Vid | Οι δηλώσεις Ζαχαρόπουλου – Αλτάνη για το ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Δείτε τι δήλωσε ο βοηθός προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, καθώς και ο Δημήτρης Αλτάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία 1964 – Αναγέννηση Άρτας 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής 2025-2026.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















