Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Πρωινή προπόνηση και μετά φωτογράφιση (pics)

Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου 27/8 στις 20:00 στους “Ζωσιμάδες” με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους, παιχνίδια αμυντικής τακτικής και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραμάνος και Marmentini.

Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε την επίσημη φωτογράφιση της χρονιάς της Super League με τους παίκτες να συγκεντρώνονται στο προπονητικό κέντρο και ποζάροντας στο φακό με όρεξη και καλή διάθεση.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή