Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Στο σταυροδρόμι του “Κλ. Βικελίδης”

Ολοκληρώνεται σήμερα η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι για το…επεισοδιακό 2023.

Η ομάδα μας, βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν, ψάχνοντας να επιστρέψει στις νίκες για να ανέβει στη βαθμολογία. Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη αποτελεί κλειδί για την αναγέννησή του.

Οι τελευταίες αποτυχίες της ομάδας έχουν δημιουργήσει ανησυχία στον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία. Η ανάγκη για μια θετική εικόνα ενισχύεται από τη σημασία της ανόδου στη βαθμολογία, που θα επιτρέψει στην ομάδα να απομακρυνθεί από τις αρνητικές εμφανίσεις.

Στο ματς με τον Άρη, οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία πρέπει να εμφανιστούν με αποφασιστικότητα και πάθος.

Αγωνιστικά δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην αρχική 11αδα. Ίσως στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου αυτή τη στιγμή να είναι ανοικτές δύο θέσεις, με τους Νούνιες και Αμαράλ να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Η αμυντική τετράδα δεν αλλάζει όμως η αποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι κρίσιμη για να κατακτήσουν οι κυανόλευκοι τους τρεις βαθμούς.

Είναι κρίσιμο για τον ΠΑΣ Λαμία να αφήσει πίσω τις αρνητικές εμφανίσεις και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η δυνατή παρουσία των κυανόλευκων στο παιχνίδι με τον Άρη θα δείξει τη δέσμευσή τους για αναβάθμιση και ανανέωση. Ειδάλλως ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με κακή εμφάνιση, ίσως φέρει αλλαγές…

Συνοψίζοντας, η αναμέτρηση με τον Άρη αποτελεί ευκαιρία για επαναφορά του ΠΑΣ Λαμία στον δρόμο των επιτυχιών αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει πρόδρομο εξελίξεων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή