Νέα
ΠΑΣ Λαμία: Στο σταυροδρόμι του “Κλ. Βικελίδης”


Ολοκληρώνεται σήμερα η μίνι προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι για το…επεισοδιακό 2023.
Η ομάδα μας, βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν, ψάχνοντας να επιστρέψει στις νίκες για να ανέβει στη βαθμολογία. Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη αποτελεί κλειδί για την αναγέννησή του.
Οι τελευταίες αποτυχίες της ομάδας έχουν δημιουργήσει ανησυχία στον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία. Η ανάγκη για μια θετική εικόνα ενισχύεται από τη σημασία της ανόδου στη βαθμολογία, που θα επιτρέψει στην ομάδα να απομακρυνθεί από τις αρνητικές εμφανίσεις.
Στο ματς με τον Άρη, οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία πρέπει να εμφανιστούν με αποφασιστικότητα και πάθος.
Αγωνιστικά δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στην αρχική 11αδα. Ίσως στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου αυτή τη στιγμή να είναι ανοικτές δύο θέσεις, με τους Νούνιες και Αμαράλ να διεκδικούν φανέλα βασικού.
Η αμυντική τετράδα δεν αλλάζει όμως η αποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι κρίσιμη για να κατακτήσουν οι κυανόλευκοι τους τρεις βαθμούς.
Είναι κρίσιμο για τον ΠΑΣ Λαμία να αφήσει πίσω τις αρνητικές εμφανίσεις και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.
Η δυνατή παρουσία των κυανόλευκων στο παιχνίδι με τον Άρη θα δείξει τη δέσμευσή τους για αναβάθμιση και ανανέωση. Ειδάλλως ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με κακή εμφάνιση, ίσως φέρει αλλαγές…
Συνοψίζοντας, η αναμέτρηση με τον Άρη αποτελεί ευκαιρία για επαναφορά του ΠΑΣ Λαμία στον δρόμο των επιτυχιών αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει πρόδρομο εξελίξεων.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1







