Ακολουθήστε μας

Published

on

Λιγότερο από 48 ώρες απομένουν για τον τελικό παραμονής ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και την Βέροια στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”. Οι “κυανόλευκοι” επιβλήθηκαν με 1-2 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το περασμένο Σάββατο και διατηρούν ένα προβάδισμα για την παραμονή. Στην Λαμία ωστόσο αντιμετωπίζουν την επερχόμενη αναμέτρηση σαν ένα μεγάλο τελικό, προσηλωμένοι στον στόχο λες και το πρώτο παιχνίδι, δεν έγινε ποτέ.

Πιθανότατα θα δούμε κάποιες -μετρημένες- αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Τζιανλούκα Φέστα – ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα- μιας και του ότι η προσέγγιση της αναμέτρησης είναι πλέον διαφορετική. Στο μεταξύ ο κόσμος δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον μετά και την έκκληση των διοικούντων και αναμένεται να συρρεύσει μαζικά στο ΔΑΚ το βράδυ του Σαββάτου ώστε να σπρώξει με την φωνή του την ομάδα στην παραμονή.

Στον αντίποδα, η Βέροια, που μετά την ήττα εντός έδρας παίζει με την πλάτη στον τοίχο θα έρθει στην Λαμία με τις γνωστές απουσίες και με στόχο ένα τεράστιο αποτελέσμα που θα την φέρει στην μεγάλη κατηγορία.

Το ρεπορτάζ των δύο ομάδων έδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κόσμος των Σπορ” οι δημοσιογράφοι Πάνος Κατσώνης από τη Λαμία και Αντώνης Χατζηκυριακίδης, από τη Βέροια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή