Ακολουθήστε μας

Νέα

Pics | Από λεπτό σε λεπτό η άφιξη του ΠΑΣ Λαμία

Στην Πλατεία Ελευθερίας έχουν ήδη συγκεντρωθεί οι φίλοι της Λαμίας προκειμένου να υποδεχθούν τον σύλλογο κατά την επιστροφή του στην πόλη μετά την μεγάλη παραμονή στην Super League για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε από τη Νίκαια περίπου στις 11.30.

Η ανακοίνωση της ομάδας.

«Όλοι οι Λαμιώτες φίλαθλοι αργά το βράδυ να συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Ελευθερίας να υποδεχθούμε τους ανθρώπους της ομάδας μας που υπερέβαλαν εαυτόν και κατάφεραν παρά τις όποιες αντιξοότητες να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή μας τον Λεωνίδα Βόκολο, σε όλο το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στη Διοίκηση και στον Πρόεδρό μας Πανουργιά Παπαϊωάννου, που δεν τα παράτησαν ποτέ και όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά πάλεψαν μέχρι τέλους για να βγουν θριαμβευτές, κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν την ομάδα μας πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Σήμερα γιορτάζει όλη η πόλη! Σας θέλουμε δίπλα μας να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Όλους τους γνήσιους φιλάθλους που αγαπούν αυτή την ομάδα και τη στηρίζουν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Ραντεβού στη 1:00 στην Πλατεία Ελευθερίας να υποδεχθούμε τα δικά μας παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους καταφέρνοντας αυτό που για τους περισσότερους ήταν ακατόρθωτο!!»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή