Ακολουθήστε μας

Νέα

Pics | ΠΑΣ Λαμία: Επίσημη πρώτη με ξεκάθαρο πλάνο και αισιοδοξία

Tην επίσημη “πρώτη” της για την νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, υπό τις οδηγίες του Τζανλούκα Φέστα και των συνεργατών του.

Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” υπό την παρουσία περίπου 100 φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και οι οργανωμένοι οι οποίοι έδωσαν χρώμα στις εξέδρες.

Σε αυτή τη πρώτη συγκέντρωση, βρέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα οι Τόμας Ντε Βινσέντι, Ιβάν Γκοράνοφ, Πέτρος Γιακουμάκης, Πάρης Μπάμπης, Σωτήρης Τσιλούλης, Βικίντας Σλίβκα.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν ο Γιώργος Μανούσος που ζήτησε και έλαβε έξτρα άδεια, ο Τάσος Καραμάνος που επίσης έχει άδεια παραπάνω λόγω τραυματισμού, αλλά και οι..”κομμένοι” Γιώργος Μανουσάκης και Χρήστος Ελευθεριάδης οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Το παρόν έδωσε ο Κυριάκος Μαζουλουξής ο οποίος επίσης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αλλά και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα οι: Νίκος Τρόπουλος, Βασίλης Τρούμπουλος, Ντίνος Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Καραγιάννης, Κοντονίκος.

Τέλος απόν ήταν και ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος αφίχθη στην πόλη μας μετά από πολύωρο ταξίδι αφού είχε ξεκινήσει η προπόνηση.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κασναφέρης μίλησαν για το πλάνο της νέας σεζόν ενώ το παρόν έδωσε και ο σκάουτερ της ομάδας μας, Δημήτρης Φαράντος.

Συνολικά συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκος Τρόπουλος, Μπόγιαν Σαράνοφ, Θανάσης Γκαραβέλης, Ντάνιελ Αντέτζο, Άνταμ Τζανετόπουλος, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Σαραμαντάς, Ιβάν Γκοράνοφ, Νταβίντ Σιμόν, Θανάσης Μαργαρίτης, Πάρης Μπάμπης, Ντάνι Μπεχαράνο, Φάνης Τζανδάρης, Σάββας Γκέντσογλου, Βασίλης Τρούμπουλος, Βικίντας Σλίβκα, Τόμας Ντε Βινσέντι, Λάζαρ Ρόμανιτς, Πέτρος Γιακουμάκης, Σωτήρης Τσιλούλης, Νίκος Τσούκαλος, Νίκος Κοντονίκος, Ντίνος Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή