

Πήρε το όπλο του ο Μπερτόλιο και οδηγεί την Αλντοσίβι στην παραμονή (vids)
-
Vid | Κωστίκας: “Είχα πρόταση από τη Λαμία – Δεν χάνω ματς – Σίγουρα θα επιστρέψω”
-
Vid | Tα highlights του ΠΑΣ Λαμία – ΑΟΤ 2-2
-
Vid | Παπανικολάου: “Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
Σε…δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Φακούντο Μπερτόλιο στην Αργεντινή ο οποίος σκοράροντας δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οδηγεί την Αλντοσίβι στην παραμονή.
Το περασμένο καλοκαίρι η Αλντοσίβι απέκτησε τον Φακούντο Μπερτόλιο προκειμένου να…τονώσει το δημιουργικό κομμάτι της με έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη.
Ο ίδιος δεν έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες στην ομάδα του αν και ξεκίνησε ιδανικά τις εκεί υποχρεώσεις του με δύο ασίστ στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του με τα πράσινα. Το 2020 έχει μπει αρκετά καλά για τον ίδιο ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 3 γκολ στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει τον νέο χρόνο η ομάδα του, τα δύο μάλιστα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Στις 21/2 η Αλντοσίβι φιλοξενήθηκε από την Μπάνφιλντ με τον Μπερτόλιο να σκοράρει στο 26ο λεπτό της συνάντησης χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής άποψης στην ομάδα του, ενώ την 1η Μαρτίου, η ομάδα του φιλοξένησε την Σαν Λορέντζο με τον “Φλάκο” να μειώνει στο 55′ σε 2-1 χωρίς να καταφέρει να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η Αλντοσίβι βρίσκεται στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς 10 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.
Δείτε τα γκολ του:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!


Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία αλλάζουν σελίδα στην καριέρα τους, ανοίγοντας νέους δρόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, γεννημένος το 2007, συνεχίζει πλέον στην ομάδα της Ζακύνθου, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων, ενώ ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καψαλιάρης (γεννημένος το 2008) έκανε το μεγάλο άλμα υπογράφοντας στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όπως αποκάλυψε o Γιώργος Μανταίος για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η Ζάκυνθος ενίσχυσε το ρόστερ της με τον Κωνσταντίνο Γυφτομήτρο, δεξιό οπισθοφύλακα με 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα SL1/K19 με τη Λαμία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο νησί και μάλιστα πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του χθες, αγωνιζόμενος στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών απέναντι στον Παναιγιάλειο, συμβάλλοντας στη νίκη της Ζακύνθου.
Παράλληλα, η μεγαλύτερη είδηση αφορά τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη, ο οποίος άφησε την Ελλάδα για να συνεχίσει στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ο 17χρονος τερματοφύλακας, ύψους 1,95 μ., πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του στη Super League στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Καλλιθέα, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, καταγράφοντας το όνομά του ως ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τη Λαμία στη μεγάλη κατηγορία. Τη φετινή χρονιά υπήρξε βασικός τερματοφύλακας της Κ19, παρά το γεγονός ότι ηλικιακά ανήκε στην Κ17, ενώ οι εμφανίσεις του τον έφεραν δύο φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.
Μετά τον υποβιβασμό της Λαμίας στη Γ’ Εθνική, το συμβόλαιό του λύθηκε και, παρότι υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς ελληνικούς συλλόγους, επέλεξε την προοπτική του εξωτερικού. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Καψαλιάρης ταξίδεψε στην Ισπανία μαζί με τον εκπρόσωπό του Λουκά Μπάση (συνεργάτη του γραφείου RG Football) και υπέγραψε στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μία από τις κορυφαίες ισπανικές ακαδημίες. Θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων που αγωνίζεται στο División de Honor Juvenil, αντιμετωπίζοντας παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο και η Χετάφε, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω εξέλιξή του.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία