Ακολουθήστε μας

Published

on

Σε…δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Φακούντο Μπερτόλιο στην Αργεντινή ο οποίος σκοράροντας δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οδηγεί την Αλντοσίβι στην παραμονή.

Το περασμένο καλοκαίρι η Αλντοσίβι απέκτησε τον Φακούντο Μπερτόλιο προκειμένου να…τονώσει το δημιουργικό κομμάτι της με έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη.

Ο ίδιος δεν έδωσε τις απαιτούμενες βοήθειες στην ομάδα του αν και ξεκίνησε ιδανικά τις εκεί υποχρεώσεις του με δύο ασίστ στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του με τα πράσινα. Το 2020 έχει μπει αρκετά καλά για τον ίδιο ο οποίος έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 3 γκολ στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει τον νέο χρόνο η ομάδα του, τα δύο μάλιστα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στις 21/2 η Αλντοσίβι φιλοξενήθηκε από την Μπάνφιλντ με τον Μπερτόλιο να σκοράρει στο 26ο λεπτό της συνάντησης χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής άποψης στην ομάδα του, ενώ την 1η Μαρτίου, η ομάδα του φιλοξένησε την Σαν Λορέντζο με τον “Φλάκο” να μειώνει στο 55′ σε 2-1 χωρίς να καταφέρει να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Αλντοσίβι βρίσκεται στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς 10 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ του:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα από Κόσμο

Τζανετόπουλος: “Στενάχωρο που έπεσε η Λαμία – Θα έφερνα Βασιλαντωνόπουλο στο Άμπου Ντάμπι”

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος, στα 30 του χρόνια βλέπει έναν ακόμα από τους στόχους του να πραγματοποιείται. Ήθελε πάντα να παίξει στο εξωτερικό κι όταν, μετά τη Λαμία, παρουσιάστηκε η προοπτική της Αλ Ντάφρα στο Άμπου Ντάμπι, δεν είπε «όχι».

Αν το έχει μετανιώσει; Είναι κατηγορηματικός πως όχι. Μάλιστα, όπως λέει στο Gazzetta, δεν βλέπει τον εαυτό του άμεσα πίσω στην Ευρώπη ενώ μετά την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, επόμενος στόχος του είναι να δει το κλαμπ να παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο.

«Στενάχωρο που έπεσε η Λαμία, για πάντα ευγνώμον στην ΑΕΚ»

Εχεις παίξει στην ΑΕΚ, στον Ηρακλή, στη Λαμία… Τρεις ομάδες που είχαν κάτι διαφορετικό φέτος. Βλέποντας τη Λαμία να υποβιβάζεται και δείχνει ότι δεν θα παίξει στη Super League 2, πώς ήταν. Ήσουν αρχηγός της ομάδας.

«Ήταν στενάχωρο. Όσο μπορούσα παρακολουθούσα τα ματς της ομάδας, η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω για το μέλλον τι θα γίνει, αλλά να ευχηθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψει στην Α’ Εθνική. Δυστυχώς ήταν μια κακή χρονιά».

«Θα έφερνα Μάνταλο-Βασιλαντωνόπουλο στην Αλ Ντάφρα, μακάρι να γίνει ελληνικός τελικός στο Final 4»

Αν είχες την ευκαιρία να φέρεις δύο Ελληνες στην ομάδα σου, εκεί, ποιοι θα ήταν αυτοί; (γέλια)

«Δύσκολη ερώτηση… Καλά εντάξει, δεν ξέρω αν θα ερχόντουσαν, αλλά θα ήθελα τον Πέτρο Μάνταλο. Είναι από τους συμπαίκτες που είχα και θεωρώ ότι διαθέτει φοβερή ποιότητα. Σίγουρα θα τον ήθελα, θα μας βοηθούσε πάρα πολύ. Και ποιον άλλον να σου πω… Θα έπαιρνα το δωμάτιό μου στη Λαμία, τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, να οργώνει τη δεξιά πλευρά».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή