Ακολουθήστε μας

Νέα

Πίτι: “Θέλω να φέρω καλούς και νέους παίκτες στη Λαμία”

Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Πίτι, μίλησε για τους στόχους που έχει και για την εύρεση ταλέντων.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Πίτι, μίλησε για τους στόχους που έχει και για την εύρεση ταλέντων.

Μιλώντας στο «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας» ιεράρχησε ως πρωτεύοντα στόχο της ομάδας την παραμονή στην κατηγορία αλλά προσδοκά και στο κάτι παραπάνω, που ακόμα δεν έχει έρθει.

«Η Λαμία είναι μια ομάδα που αγαπώ και σέβομαι πολύ. Από την στιγμή που ήρθα στην πόλη, ο κόσμος με αγάπησε και θα προσπαθήσω να το ανταποδώσω. Τώρα έχω μια νέα πρόκληση από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και μπαίνω σε αυτή τη μάχη με μεγάλο ενθουσιασμό, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει κι άλλο.

Στόχος μου είναι να βρω καλούς και νέους παίκτες που θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη. Θα ψάξουμε νέους ποδοσφαιριστές που θα έχουν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα ενσωματωθεί στο δικό μας».

«Η Λαμία είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για εμένα. Ο κόσμος από την πρώτη ημέρα με στήριξε, ακόμα και σημαίες της Ισπανίας είχαν στο γήπεδο. Αγαπώ αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να την βοηθήσω να μεγαλώσει».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή