Ακολουθήστε μας

Γ' Εθνική

Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7

Σήμερα στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία ρίχνεται στη “μάχη” της ΓΕθνικής, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό… από την αρχή!

Η ομάδα της Φθιώτιδας μπαίνει με φιλοδοξίες στη σεζόν και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Η αποστολή όμως μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς ο Τηλυκράτης είναι παραδοσιακά σκληρός αντίπαλος στην έδρα του και δεν χαρίζει εύκολα βαθμούς.

Για τον ΠΑΣ Λαμία, το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο: νίκη και μόνο νίκη. Η ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα της πρεμιέρας, με τον προπονητή να τονίζει στους παίκτες πως πρέπει να δείξουν σοβαρότητα, πάθος και πειθαρχία για να φύγουν με το τρίποντο.

Αν έρθει η νίκη, θα έχει τεράστια σημασία για την αυτοπεποίθηση και την πορεία στη συνέχεια. Αν όχι, τότε ακόμη και η ισοπαλία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας δεν θα είναι καταστροφική, αρκεί η ομάδα να βγάλει ενέργεια και εικόνα ανταγωνιστική.

Στα αγωνιστικά


Ο τεχνικός της Λαμίας έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με τον σκόρερ στο παιχνίδι Κυπέλλου Φυτόπουλο να μην ταξιδεύει τελικά προκειμένου να προφυλαχθεί για τη συνέχεια. Από την άλλη το παρόν δίνει στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο νεαρός Ματθαίου. Ο Λάκης Παπανικολάου θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και να παίξει επιθετικά, με στόχο να πιέσει από νωρίς τον Τηλυκράτη.

Η Λαμία αναμένεται να στηριχθεί στην ομοιογένεια και την ποιότητα που έχει στο ρόστερ της, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο μεσοεπιθετικά όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 16:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ – ΑΝΑΓ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΑΕ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΡΩΓΩΝ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΡΕΠΟ: ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

ΖΩΝΤΑΝH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΣΤΟΝ LAMIAPOLIS 87,7 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του, αλλά και προβληματισμένος από την αδυναμία στο γκολ, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Τηλυκράτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση και να επιστρέψουμε στις νίκες. Παρ’ όλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι δεν μπήκαμε ποτέ ουσιαστικά στο παιχνίδι. Ίσως το πάθος και η μεγάλη θέληση να κερδίσουμε μάς στέρησαν το καθαρό μυαλό. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αν και δεν ήμασταν εντελώς εκτός του πλάνου που είχαμε σχεδιάσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στα αποδυτήρια κάναμε κάποιες αλλαγές και διορθώσαμε ορισμένα πράγματα. Μπήκαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Πλαγιοκοπήσαμε τον αντίπαλο, όμως δυστυχώς για άλλη μία Κυριακή δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Έχουμε πρόβλημα στη δημιουργία και στην τελική προσπάθεια. Δεν σκοράρουμε εύκολα. Το δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε.

Αυτό που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι δεχτήκαμε ένα απίθανο γκολ από τα 35 μέτρα, στο “γάμα”. Κάτι παρόμοιο είχαμε πάθει και στις Φιλιάτες, όπου χάσαμε παιχνίδι που το είχαμε στα χέρια μας από ένα στατικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες, τις λέμε από την αρχή και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Η ομάδα και τα παιδιά χρειάζονται στήριξη. Θέλουν τον κόσμο κοντά τους για να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε και περισσότερη τύχη, περισσότερη ρέντα, ώστε να κάνουμε πιο εύκολα γκολ και να αποκτήσουμε τις συνήθειες που μας αρμόζουν.

Αν κάνω μια αποτίμηση του πρώτου γύρου, σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε ο δεύτερος, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και τα παιδιά. Αν μας έλεγαν στις 15 Αυγούστου ότι σε 13 παιχνίδια θα έχουμε μόλις μία ήττα, δεν θα το πίστευε κανείς. Κι όμως, αυτά τα παιδιά το έχουν καταφέρει.

Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν έχουμε κερδίσει κάποια παιχνίδια που, βάσει εικόνας, έπρεπε να τα κερδίσουμε, ειδικά στην έδρα μας. Εκτός έδρας παίρνουμε αποτελέσματα, αλλά στο γήπεδό μας, λόγω άγχους και πίεσης, δεν μπορούμε εύκολα να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Παρ’ όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση, και αυτό με χαροποιεί.

Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Έχουμε εκτός έδρας ματς με την Πρόοδο Ρογών και την Κυριακή ξανά παιχνίδι στη Σελεύκεια. Υπάρχει κούραση, το γνωρίζουμε από την αρχή, αλλά πιστεύω ότι έχουμε ρόστερ για να ανταποκριθούμε και θα έχουμε και κάποιες επιστροφές παικτών.

Είμαστε μέσα Δεκεμβρίου και η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Δεν κοιτάζουμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Αν προκύψει κάτι στον δρόμο μας, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια με αισιοδοξία».

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή