Ακολουθήστε μας

Νέα

Προετοιμασία 2021: Πάτησαν χορτάρι οι κυανόλευκοι (pics)

Μπορεί η πρώτη επίσημη του ΠΑΣ Λαμία να είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, όμως η δουλειά της ομάδας και του τεχνικού τιμ έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και συνεχίζεται καθημερινά.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου/ Lamiasports

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ξεκίνησαν οι καρδιολογικές και αιμοτολογικές εξετάσεις, ενώ έπειτα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Μπορεί η πρώτη επίσημη να έχει οριστεί για σήμερα στις 19:30 με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», παρόλο αυτά οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Λαμίας έχουν ήδη ξεκινήσει… ανεπίσημα την προετοιμασία.

Έτσι μετά από αρκετό καιρό, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας «πάτησαν» ξανά χορτάρι, αυτό του προπονητικού κέντρου της Νέας Άμπλιανης, όπου και ξεκίνησαν επί της ουσίας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Τρέξιμο, ενδυνάμωση και αντοχή!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, στο προπονητικό βρέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:  Θανάσης Γκαραβέλης, Νίκος Τρόπουλος, Γιάννης Σκόνδρας, Άνταμ Τζανετόπουλος, Γιώργος Σαραμαντάς, Άνχελ Μαρτίνεθ, Φάνης Τζανδάρης, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Μανουσάκης, Βασίλης Τρούμπουλος, Βασίλης Κωστίκα, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Ανέστης Βλαχομήτρος, Γιώργος Μανούσος, Τάσος Καραμάνος, Λάζαρ Ρόμανιτς, Νίκος Τσούκαλος, Κώστας Προβυδάκης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Θανάσης Μαργαρίτης και ο Κρίστοφερ Νούνιες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή