



Match Center
Προετοιμασία: Φιλικό ξεμούδιασμα με 4αρα
Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε την ολλανδική V.V.C.S με σκορ 4-0 δείχνοντας ότι αν και βρίσκεται στο μέσο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.
Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για τον ΠΑΣ ενώ ήταν το τέταρτο για την V.V.C.S.
Στο 42′ ο Τόσιτς έπειτα από πάσα του Βασιλαντωνόπουλου έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 42′ ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζανετόπουλος έκανε το 2-0.
Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ από πασέρ έγινε σκόρερ στο 60′ και με σουτ έκανε το 3-0.
Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Νίκος Τσούκαλος με πλασέ στο 88′.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Λαμία κέρδισε πέναλτι με τον Μάλτσι. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε.
Το ματς:
Στο 37′ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή για τον Tosic η μπάλα λίγο άουτ.
Γκοολλλ για την ομάδα μας στο 42′ με σουτ του Tosic έξω απο την περιοχή μετά από πάσα από δεξιά του Βασιλαντωνοπουλου για το 1-0!
Αλλαγές για την ομάδα μας στη θέση του Σαραμαντά μπαίνει ο Γιαννουτσος, στη θέση του Βασιλαντωνοπουλου μπαίνει ο David Simon, στη θέση του Stanko μπαίνει ο Τζανδαρης, στη θέση του Tosic μπαίνει ο Ruben, στη θέση του Acuna μπαίνει ο Τσούκαλος και στη θεση του Mula, ο Μαλτσι.
Γκοοολλ για την ομάδα μας στο 54′ με τον Τζανετόπουλο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ruben για το 2-0!
Γκοοολλ για την ομάδα μας στο 60′ με σουτ του Ruben για το 3-0!
Στο 64′ αλλαγή για την ομάδα μας στη θέση του Nagy μπαίνει ο Χατζηεμμανουήλ.
Στο 75′ αλλαγές για την ομάδα μας στη θέση του Τσιλούλη μπαίνει ο Κοντονίκος και στη θεση του Pavlovets μπαίνει ο Λαμπρόπουλος.
Γκοοολλ για την ομάδα μας στο 88′ με πλασέ του Τσούκαλου για το 4-0.
Στο 90′ κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα μας με τον Μαλτσι ο οποίος το εκτέλεσε και αστόχησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α
Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.
Το φιλμ του αγώνα



Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η αντίδραση της Αναγέννησης



Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.
ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.
Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός




















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-






Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-






Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-






Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1












