Μεταγραφές
Πρώτη για Παπαδόπουλο – Μεντίνα / Σοβαρό το πρόβλημα με Πάβλοβετς


Ο τραυματισμός του Αλεξάντρ Πάβλοβετς στο ματς με τον ΟΦΗ είναι αρκετά πιο σοβαρός απ΄όσο έμοιαζε στην αρχή.
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ ο Πάβλοβετς, ο κεντρικός αμυντικός των «κυανόλευκων» τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς υποβασταζόμενος από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας.
Ο τραυματισμός του φαινόταν αρκετά σοβαρός, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει μόνος του καθόλου ενώ και με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας δυσκολευόταν και πάλι.
Στη σημερινή πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα της Δευτέρας ο Λευκορώσος εμφανίστηκε με πατερίτσες, κάτι που αποδεικνύει τη σοβαρότητα του τραυματισμού.
Ο Πάβλοβετς, όπως και ο Ρόμανιτς δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιποι ομάδα, βρέθηκαν στο γυμναστήριο μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης κ. Κουκούλη.
Επίσης, ο Άνταμ Τζανετόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Εκτός ήταν οι Ζόραν Τόσιτς, Ντάνι Μπεχαράνο και Ντάνιελ Αντέτζο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!


Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.
Ο 25χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.
Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.
Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Δύο τερματοφύλακες από τη Λαμία στους «αιώνιους»: Μια ιστορική στιγμή για το φθιωτικό ποδόσφαιρο
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Γυναικεία Ομάδα: Πρεμιέρα εκτός έδρας με Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων / Το πλήρες πρόγραμμα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία