Ακολουθήστε μας

Νέα

Προβυδάκης: Πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα – Να πάμε την Λαμία ακόμη πιο ψηλά!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας έκανε ο Κώστας Προβυδάκης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τον Γιώργο Πετράκη και δήλωσε έτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του.

“Eίμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε . Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Εύχομαι από την μεριά μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και να την πάμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από πέρυσι. Μας περιμένει δουλειά και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.”

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Θα δουλεύω κάθε μέρα. Έχω υψηλούς στόχους και εύχομαι να πάω ακόμη ψηλότερα μαζί με την ομάδα.

Για τον Γιώργο Πετράκη:

Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς, είναι πολύ φιλόδοξος. Είναι επαγγελματίας και κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και εύχομαι να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Για τον κόσμο:

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον ιο. Εύχομαι όλα να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Θέλουμε να βλέπουμε το κόσμο στις εξέδρες. Μας δίνει δύναμη και θάρρος και περνά και ο ίδιος όμορφα γιατί ξεδίνει…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή