Ακολουθήστε μας

Match Center

Σάκος του μποξ και ολοταχώς για υποβιβασμό / ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός 0-1

Η Λαμία δεν μπορεί να συνέλθει και πλέον οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό! #paslamia #lamiafc #slgrinterwetten #playout #lamion #lamiaragr

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού για τη Λαμία που «καιγόταν» για τη νίκη, με τους Φθιώτες να βρίσκονται πριν τη σέντρα του ματς μόλις στο +1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο κυνήγι της παραμονής στη Super League.

Οι δυνατές μονομαχίες είχαν την τιμητική τους με το «καλησπέρα», με τους γηπεδούχους να αναζητούν τρόπο να πατήσουν στην περιοχή του αντιπάλου και τους Νικαιώτες να επιδιώκουν περισσότερο να παίξουν (και να κάνουν τη ζημιά) στην κόντρα.

Η μονοτονία της μικρής (ανούσιας) υπεροχής της Λαμίας «έσπασε» στο 31΄. Ο Ιωνικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Λένις, ο Μάντζης ξεμαρκάριστος και με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σαράνοφ (0-1).

Μετά από σουτ του Άοσμαν έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Τζανετόπουλο, άλλαξε πορεία και πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι των Φθιωτών.

Το γκολ του Ιωνικού αποδιοργάνωσε και έκοψε τα πόδια των παικτών της Λαμίας με αποτέλεσμα να μην βγάζουν την ίδια ένταση και πάθος στο χορτάρι.

Ο Ιωνικός «απάντησε» στις χαμένες ευκαιρίες με σουτ του Κιάκου μέσα από την περιοχή που απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Σαράνοφ στο 61΄.

Στο 66΄κεφαλιά του Τουράμ ο Σαράνοφ απέκρουσε με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λένις να σκοράρει ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Λαμία τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά στην προσπάθειά της να φτάσει στην ισοφάριση κι είχε ένα καλό σουτ με τον Προβυδάκη (79΄) που έφυγε άουτ κι ένα πλασέ του Ελευθεριάδη που έδιωξε σωτήρια ο Τσιγκρίνσκι λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στο 93΄.

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι της η ομάδα της Νίκαιας έφτασε τους 36, «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση και…καθάρισε και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής στη Super League.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία έμεινε στους 21 βαθμούς κι είναι μπροστά μόλις ένα βαθμό από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (20 βαθμοί) τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κουτσιαύτη. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βαλεριάνο, Μπεχαράνο, Μύγα, Σάντσες, Τζανδάρη, Άοσμαν.

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν (75΄Προβυδάκης), Βύντρα (46΄Τιρόνε), Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (64΄Ελευθεριάδης), Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος (59΄Βέλλιος), Μανούσος (75΄Μπανγκουρά).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61΄Κιάκος), Άοσμαν, Λένις (86΄Γκοτσούλιας), Μάντζης (60΄Τουράμ).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.

Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».

Δυναμική εκκίνηση


Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.

Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.

Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη


Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.

 MVP της αναμέτρησης

Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή