Ακολουθήστε μας

Match Center

Σάκος του μποξ και ολοταχώς για υποβιβασμό / ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός 0-1

Η Λαμία δεν μπορεί να συνέλθει και πλέον οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό! #paslamia #lamiafc #slgrinterwetten #playout #lamion #lamiaragr

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού για τη Λαμία που «καιγόταν» για τη νίκη, με τους Φθιώτες να βρίσκονται πριν τη σέντρα του ματς μόλις στο +1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο κυνήγι της παραμονής στη Super League.

Οι δυνατές μονομαχίες είχαν την τιμητική τους με το «καλησπέρα», με τους γηπεδούχους να αναζητούν τρόπο να πατήσουν στην περιοχή του αντιπάλου και τους Νικαιώτες να επιδιώκουν περισσότερο να παίξουν (και να κάνουν τη ζημιά) στην κόντρα.

Η μονοτονία της μικρής (ανούσιας) υπεροχής της Λαμίας «έσπασε» στο 31΄. Ο Ιωνικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Λένις, ο Μάντζης ξεμαρκάριστος και με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σαράνοφ (0-1).

Μετά από σουτ του Άοσμαν έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Τζανετόπουλο, άλλαξε πορεία και πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι των Φθιωτών.

Το γκολ του Ιωνικού αποδιοργάνωσε και έκοψε τα πόδια των παικτών της Λαμίας με αποτέλεσμα να μην βγάζουν την ίδια ένταση και πάθος στο χορτάρι.

Ο Ιωνικός «απάντησε» στις χαμένες ευκαιρίες με σουτ του Κιάκου μέσα από την περιοχή που απέκρουσε σωτήρια με το πόδι ο Σαράνοφ στο 61΄.

Στο 66΄κεφαλιά του Τουράμ ο Σαράνοφ απέκρουσε με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λένις να σκοράρει ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Λαμία τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά στην προσπάθειά της να φτάσει στην ισοφάριση κι είχε ένα καλό σουτ με τον Προβυδάκη (79΄) που έφυγε άουτ κι ένα πλασέ του Ελευθεριάδη που έδιωξε σωτήρια ο Τσιγκρίνσκι λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στο 93΄.

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι της η ομάδα της Νίκαιας έφτασε τους 36, «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση και…καθάρισε και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής στη Super League.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία έμεινε στους 21 βαθμούς κι είναι μπροστά μόλις ένα βαθμό από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (20 βαθμοί) τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι άουτ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κουτσιαύτη. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βαλεριάνο, Μπεχαράνο, Μύγα, Σάντσες, Τζανδάρη, Άοσμαν.

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν (75΄Προβυδάκης), Βύντρα (46΄Τιρόνε), Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (64΄Ελευθεριάδης), Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος (59΄Βέλλιος), Μανούσος (75΄Μπανγκουρά).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61΄Κιάκος), Άοσμαν, Λένις (86΄Γκοτσούλιας), Μάντζης (60΄Τουράμ).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Match Center

Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1

Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α

Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα


Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η αντίδραση της Αναγέννησης


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.

Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.

Οι συνθέσεις


Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.

ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.

Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός

               

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή