Ακολουθήστε μας

Νέα

Σαραμαντάς: «Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο»

Published

on

Ο Γιώργος Σαραμαντάς συμφώνησε με την άποψη του Μιχάλη Γρηγορίου πως η ομάδα του αδικήθηκε από την ισοπαλία με τον Άρη κα έστρεψε την προσοχή στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντα πως η ομάδα του πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με τη δήλωση του Μιχάλη Γρηγορίου, πως η Λαμία αδικήθηκε από την ισοπαλία: «Συμφωνώ με τον προπονητή, είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες και στην αρχή και στο τέλος. Συνεχίζουμε αντιμετωπίζοντας κάθε ματς με σοβαρότητα, για να παίρνουμε ότι μπορούμε από κάθε παιχνίδι».

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Είχαμε δει τον Άρη σε βίντεο, προσπαθήσαμε να βγάλουμε την τακτική μας. Ήμασταν συμπαγής σαν ομάδα. Δημιουργήσαμε και δεν επιτρέψαμε τον Άρη να βγάλει φάσεις».

Αν υπάρχει κάποιο… μυστικό για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα: «H δουλειά είναι το μυστικό, δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και προσπαθούμε να εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, γιατί οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Αναφορικά με το γεγονός πως αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης: «Να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα αυτό είναι το σημαντικό. Με βοηθάνε η ομάδα και οι συμπαίκτες μου, που πιστεύω ότι έχει πολλούς διακρηθέντες».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας: «Θα είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο και πρέπει να ευτυχήσουμε να βάλουμε ένα γκολ, για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή