Play Out
Σλίβκα: «Αυτά είπαμε στο πρώτο ημίχρονο και… επιστρέψαμε στη Super League»
Για τον πόντο παραμονής της Λαμίας και την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό μίλησε στο Sportal ο Βικίντας Σλίβκα, μετά την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των playouts.


Η Λαμία έκανε ένα μικρό «θαύμα» στη Νίκαια και έστειλε τον Ιωνικό στη Super League 2, μετά το ισόπαλο μεταξύ τους 2-2. Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν 2-0 και οι γηπεδούχοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στην Α΄ κατηγορία, όμως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε άλλα σχέδια…
Μιλώντας μετά την αναμέτρηση, στο Sportal, ο Βικίντας Σλίβκα αναφέρθηκε στο τι ειπώθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, προκειμένου να έρθει τελικά η ισοφάριση.
Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε και στο «εφιαλτικό» πρώτο 45λεπτο του ιδίου και των συμπαικτών του, τονίζοντας πως εκείνος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν «χαμένοι»
«To πιστέψαμε από την αρχή. Το πρώτο μέρος ήταν δύσκολο κυρίως για το σκορ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, έπρεπε να κερδίσουμε και παίξαμε ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ στα υπόλοιπα παιδιά διότι αλληλοστηριχτήκαμε», ανέφερε ο Λιθουανός σε πρώτο χρόνο και εν συνεχεία στάθηκε στο τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στα αποδυτήρια.
<«Στο ημίχρονο αυτό που συζητήσαμε ήταν πως πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες και πάνω-κάτω αυτό ήταν».
Τέλος, για το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων και την ισοφάριση της ομάδας του τόνισε πως:
«Σίγουρα δεν ήταν κάτι εύκολο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν “χαμένοι”. Ήταν το παιχνίδι της σεζόν και εμείς χάναμε με 2-0. Έπρεπε να πετύχουμε δύο γκολ. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τελικά τα πήγαμε καλά».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















