Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Στη Λαμία ο Μαρτίνεθ / Σήμερα η πρώτη του προπόνηση

Tην απόκτηση του 29χρονου Καταλανού ακραίου μπακ, Άνχελ Μαρτίνεθ ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η ομάδα μας, με τους κυανόλευκους να ενισχύονται με έναν σκληροτράχηλο ποδοσφαιριστή στο αριστερό τους άκρο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (15/5/1991) Ισπανό, αριστερό μπακ, Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με την Βιτορούλ. Στην Ελλάδα, την περίοδο 2018-20 φορούσε την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας 47 συμμετοχές και δυο γκολ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή