Νέα από Ελλάδα
Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Δημούτσος


Μεγαλώνει η κυανόλευκη αποικία στην γειτονική Καρδίτσα, καθώς μετά τους Μιγκέλ Μπιανκόνι, Δημήτρη Κουτρομάνο και Δημήτρη Κοτσώνη με την φανέλα των κιτρινόμαυρων θα αγωνίζεται για το επόμενο εξάμηνο και ο Ελίνι Δημούτσος!
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου. Ο Ελίνι γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1988 στη Λούζνια της Αλβανίας και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ηλυσιακό (2003-2004), στον οποίο παρέμεινε για δύο σεζόν, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Φωστήρα. Το 2007 έκανε το μεγάλο «άλμα» με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Έπειτα αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό πριν επιστρέψει εκ νέου στον Παναθηναϊκό. Την αγωνιστική περίοδο 2010-11 μετακόμισε στην Τσεχία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μλάντα Μπόλεσλαβ. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου στον οποίο και παρέμεινε για μια τετραετία(2011-15). Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια(2015-17).
Ακολούθησε ο Πλατανιάς και στη συνέχεια η Λαμία, στην οποία και παρέμεινε για δύο χρόνια(2018-20), ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Να σημειωθεί έχει χρισθεί διεθνής τόσο με την Εθνική Νέων με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Νέων όσο και με την Εθνική Ανδρών.
Επίσης έχει αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και στο Europa League με τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.
Ελίνι καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία

















