Ακολουθήστε μας

Νέα

Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση – Παραμένει θολό το τηλεοπτικό

Published

on

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η κλήρωση θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, παρότι έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω της θολής κατάστασης που επικρατεί με τα τηλεοπτικά των ομάδων.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει κανονικά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δημιουργεί η μη έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά των ομάδων.

Για το τελευταίο, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της προκήρυξης. Αν, ωστόσο, δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, δύσκολα θα εγκριθεί και πάλι η προκήρυξη και το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα.

Η ανακοίνωση της Super League

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2021-22, το οποίο με προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει οριστεί να ξεκινήσει την 21η Αυγούστου 2021.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Tο Δ.Σ. της Super League συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο των UEFA και FIFA.

Το Δ.Σ. προχώρησε ομόφωνα στην επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2020-21».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή