Ακολουθήστε μας

Νέα

Στο… τραπέζι την Τετάρτη η πρόταση για κόσμο στα γήπεδα της Super League

Με τους Μηνά Λυσάνδρου και Ηλία Πουρσανίδη θα συναντηθεί την Τετάρτη ο Λευτέρης Αυγενάκης, ώστε να αναλυθεί η πρόταση του ΟΦΗ για κόσμο στα γήπεδα της Super League.

Πέφτει στο… τραπέζι η πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία του κόσμου στα γήπεδα της Super League.

O σύλλογος της Κρήτης είχε προτείνει (δια στόματος) σε τηλεδιάσκεψη της Λίγκας να υπάρχει κόσμος 20% τόσο στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τρέχουσας σεζόν, αλλά και στην επόμενη. Έπειτα από ψηφοφορία αποφασίστηκε να κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση στην κυβέρνηση.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, την Τετάρτη στις 12 θα υπάρξει συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, αλλά με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη.

Σκοπός της θα είναι να γίνει ανάλυση της πρότασης, που κατατέθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου. Μετά από τη συνάντηση αυτή αναμένεται η κυβέρνηση να πάρει την απόφαση για το αν θα ανάψει ή όχι «πράσινο φως» για παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

 Πηγή:sportfm.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή