Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Στοίχημα Τετάρτης: Γαλλία – Μαρόκο με γκολ και… πέναλτι

Δύο φορές έχουν συναντηθεί, όλες σε φιλικά. Μία νίκη για τους Γάλλους, μία ισοπαλία. Όσον αφορά στα στατιστικά, η Γαλλία μετράει 4/5 over 2,5 στη διοργάνωση, ενώ από τη μεριά του Μαρόκο έχει δεχτεί μονάχα ένα γκολ και όχι από αντίπαλο, αλλά με… αυτογκόλ.

Δείτε επίσης: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ IPHONE14!

Γαλλία


Ρεπορτάζ: Πήρε το ευρωπαϊκό ντέρμπι, νικώντας με 2-1 την Αγγλία. Μπορεί να μην φάνηκε το μεγάλο της αστέρι, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο είχε τον Ζιρού και τον Γκριεζμάν σε εξαιρετική ημέρα. Έγινε η πρώτη κάτοχος του τροπαίου που φτάνει στα ημιτελικά έπειτα την Βραζιλία του 1998, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στοχεύει σε έναν ακόμα τελικό, με τον Ντεσάμπ να εξαργυρώνει την καλή πορεία της ομάδας με ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2024.

Μαρόκο


Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Με τον Εμπαπέ στην σύνθεση της, η Γαλλία θα δημιουργήσει αρκετά ρήγματα από την πλευρά του Χακίμι, σε μία μάχη βγαλμένη από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ενδέχεται να πάρει μπόλικα κόρνερ έτσι, το over 9,5 κόρνερ στο 2.07.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία

Pic | Νέος “μποναμάς” από τη FIFA για τον ΠΑΣ Λαμία!

Νέος πονοκέφαλος για την διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, με την FIFA να επιβάλει νέο…ban!

atrlam

Νέος πονοκέφαλος για την διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, με την FIFA να επιβάλει νέο…ban!

Η FIFA επέβαλε από τις 17 Μαρτίου ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τρεις περιόδους στον ΠΑΣ Λαμία, για οφειλές σε ποδοσφαιριστή.

Η ποινή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προβλέπει την απαγόρευση μεταγραφών για τρεις περιόδους και ο μόνος τρόπος να αρθεί αυτή είναι να τακτοποιηθεί το χρέος τους.

Ωστόσο χθες 8/4/2025 επιβλήθηκε νέα προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ από την FIFA και έχει αναρτηθεί στο site της ομοσπονδίας, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

 

Η ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να αποδεσμευτεί από την ποινή εφόσον τακτοποιήσει άμεσα τις εκκρεμότητες της.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή